Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 2

(série)
Německo, (1997–1998), 17 h 29 min (Minutáž: 45–50 min)

Hrají:

Sven Riemann, Kim Kuebler, Andreas Herder, Almut Eggert, Dirk Wäger, Mark Keller, Erdogan Atalay, Zsolt Bács, Natascha Bonnermann, Wolfgang Müller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Zajímavosti (27)

Kobra 11 - Brokovnice (1997) (epizoda) (S02E01)

  • Po výslechu tuningové bandy přijíždí Semir a André ke stanici a parkují na boční malé parkoviště, do budovy ale vchází zadním vchodem (který je výše). Později, po šetření v kanceláři Steiningera, také vchází zadním vchodem, k němu ale přijeli – je tam vidět jejich šedivé BMW. (marcel5)

Kobra 11 - Atentát (1997) (epizoda) (S02E05)

  • Náraz Range Roveru do Golfa a jeho následná nehoda do zdi je špatně sestříhaná. Do Golfa naráží na dálnici, kde most není, v následujícím záběru je vidět stín a sloupy mostu. Při posledním pohledu z Range Roveru je podjížděn další most, ale ve výhledu není vidět zeď ani most, do kterého pak Range Rover narazí. (marcel5)

Kobra 11 - Srážka (1997) (epizoda) (S02E09)

  • Při závěrečném pronásledování Manty Golfem to při prvním pohledu na kolonu (zúžení) vypadá jako již zastavená Manta s Golfem za náklaďákem (stejná platcha, patrně i stejná reklama) a na začátku zúžení jsou povalené kužely. Také v jednom dalším záběru Golf projede kolem kuželů u krajní čáry, ale až potom zjistí, že nefungují brzdy a teprve pak okolo nich projede. Před konečným zastavením je při najetí Golfa do levého pruhu (schození kuželů) již Manta u náklaďáku a nakřivo, následuje však ještě dlouhé brždění. (marcel5)

Kobra 11 - Srážka (1997) (epizoda) (S02E09)

  • Na začátku přiváží Günzi černé Porsche k Stolper Heide – projíždí připojovacím pruhem, k Stolper Heide ale není odbočovací pruh.
    Také u vjezdu k tomuto odpočívadlu je značka Zákaz vjezdu s nějakou dodatkovou tabulkou. (marcel5)

Kobra 11 - Dětské starosti (1997) (epizoda) (S02E10)

  • Po počáteční přestřelce s policisty odjíždí žlutý Mercedes a David odhazuje granáty. První a druhý granát je odhozen na stejné místo, přitom po prvním granátu by místo bylo zničené. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Nebylo vysvětleno ani ukázano, jak a kdo zastavil druhý směr, a to jak při počáteční nehodě, která měla být jako zkouška, tak při nehodě kvůli přepadení ke konci dílu. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Při přepadení transportu vězně je červený Transit s policisty zmačknut drapákem, ale například při vyjetí Audi jen pod drapákem Transit visí a není zmačklý. Nejlépe je to vidět, když gangsteři míří na policejní vozy, nebo když vedou Wilkeho. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Nájezdová rampa se po použití trochu rozpadne. Když Audi vyrazí, je nájezdová rampa v pořádku a náklaďák leží kousek za ní (při převracení to vypadalo na pád dále a víc vlevo). (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Při přepadení transportu vězně Wilkeho najede pro zablokování dálnice nákladní automobil na rampu. Chvíli před najetím na rampu si lze při pohledu ve směru jízdy všimnout podivného vozu v druhém směru s lidmi kolem něj, při samotném převrácení náklaďáku jedné osoby v druhém směru (modrá vesta, bílé rukávy) a při pohledu zepředu pod středovými svodidly je vidět červený vůz a jiné. Později tam nejsou, při pohybu Audi je vidět že je druhý směr prázdný. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Ke konci epizody způsobí motorkáři nehodu díky drátěným bodcům (říkají jim ježci). Jakmile dostane modré auto smyk, je vidět už i zelené, a na vnější straně dálnice jsou svodidla. Pak ale v dalším záběru zelené jede v místě, kde svodidla vně dálnice nejsou. Přímo k havarovaným vozům dorazí André a Semir služebním Mercedesem, a to bez problémů s defekty pneumatik od ježků. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Před schozením Transitu na Audi je vidět, že se Audi u Transitu smykem otáčí a hned vyráží na Semira (Erdogan Atalay), teprve pak Michalke uvádí jeřáb s drapákem do chodu a hází Transit na Audi, těžko by ale byl jeřáb rychlejší než Audi. (marcel5)

Kobra 11 - Generální zkouška (1997) (epizoda) (S02E11)

  • Zelené auto v bouračce na začátku epizody má registrační značku OHV-AB 503, stejně jako bílý Mercedes na místě nehody. (marcel5)

Kobra 11 - Loupeživý rytíř (1997) (epizoda) (S02E12)

  • Když Semir a André vzdávají s Land Roverem předjetí kamionu s bargem, lze si všimnout v levé části (v druhém směru) stříbrného auta, které jede souběžně s nimi. (marcel5)

Kobra 11 - Loupeživý rytíř (1997) (epizoda) (S02E12)

  • Před prvním natlačením Land Roveru na svodidla kamionem s bagrem stojí za povšimnutí, že svodidla jsou krátce přerušená (a tráva je uježděná na hlínu). Dalšího přerušení svodidel si lze všimnout, když předjetí kamionu s bargem vzdávají. Když pak André roztočí bagr, lze si v dáli za kamionem všimnout stříbrného auta, které se patrně díky chybějícím svodidlům na dálnici „otáčí“. (marcel5)

Kobra 11 - Děti slunce (1998) (epizoda) (S02E15)

  • Ruka (palec), která dává smrtící injekci, je velmi podobná ruce (palci), která pak dává záchrannou injekci. (marcel5)

Kobra 11 - Děti slunce (1998) (epizoda) (S02E15)

  • Při nalezení objektu s Dětmi slunce je celá střecha šedá. Při skoku Semira (Erdogan Atalay) je část střechy z překližky. Semir z vrtulníku skáče spíše na ty překližky, než na kupoli. Je to vidět hned ve dvou záběrech. (marcel5)

Kobra 11 - Děti slunce (1998) (epizoda) (S02E15)

  • Opět se objevuje registrační značka OHV-AB 503, která se objevila už v epizodě Generální zkouška (1997), tentokrát na malém voze (patrně Suzuki Salto) jedoucím za plaťákem v úvodu epizody. (marcel5)

Kobra 11 - Krátký oddech (1998) (epizoda) (S02E18)

  • Po příjezdu speciálních jednotek k motorestu následně sjíždí z dálnice sanitka s podivnými symboly. U motorestu ale záhy parkuje sanitka s klasickými červenými kříži. (marcel5)

Reklama

Reklama