Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 2

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného už jsem dlouho neviděl. Začít film lesbama byl první strašák. A ty všechny další tragické postavy, kdy je jedna otravnější než druhá. A přejete si aby je všechny hned zabili. Konec byl celkem zajímavý, ale ten zmar už to nezachrání. To měla být i komedie? A čemu jsme se měli smát? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak trošku nesúhlas s Marceloom, ktorého dojmy sú väčšinou pozitívnejšie ako moje, no tu bude presný opak. No sú určité veci, kde súhlasím s negatívnymi pocitmi. Najväčší problém "Bodies Bodies Bodies" je jeho úvodných asi 30 minút, kde sa toho dokopy moc neudeje a sledujeme postavy, ktoré nejako moc sledovať nechceme. Všetko sa to u mňa zmenilo ale momentom ako budeme mať prvú mŕtvolu. Pretože som vo výsledku zhodnotil, že ten film je inteligentnejší, než som si myslel, že bude. Spôsob ako sa budú riešiť konflikty, ako sa budú naše hrdinky snažiť odhaliť vraha a pochopiť čo sa deje naberie na obrátkach. Je to v podstate ako keď hráte s kamarátmi "Among Us" a snažíte sa prísť na to kto je v hre impostor a vyhodiť ho von. Toto je veľmi podobné. A až do konca som som nevedel ako to celé vlastne dopadne. V tomto smere je vyvrcholenie a rozuzlenie záhady veľmi inteligentné. Takže nie je to ako keď som sledoval "Lets Scare Julie", kde som mal len všetko čo sa udialo sprostredkované z druhej ruky. Reálne sme tam sami pozorovateľom a snažíme sa to pochopiť a uhádnuť. No sú postavy otravné a nezaujímavé? Áno. No keď sa to začne, minimálne sa veci reálne dejú. A nie je to hlúpe. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přesně jsem věděl, co můžu od snímku s podobným námětem očekávat, takže jsem počítal s naprostou katastrofou, kterýžto pocit ve mně umocnila úvodní mezirasová, zato ale jednopohlavní scéna, která pro mě měla takový netflixovský vibe, jak se dnes moderně říká. K naplnění kvót naštěstí postačily lesbičky, k nimž mám veskrze kladný vztah, takže to pro mě nebyl až tak nekomfortní zážitek. Ale ať počítám, jak počítám, tři lesbičky ze sedmi postav mi fakt čtyři procenta nedávají. Vážně to filmařům a ostatně i homosexuální komunitě (a tedy údajné menšině) není hloupé? Na mě to tak často působí. Děj byl přesně podle mých očekávání nablble zoufalý a o odpadovém palci jsem neměl nejmenší pochybnost, pak ale došlo k nečekanému, když mě mozkový trust čtyř finálních postav několikrát rozesmál svým nesmyslem pro logiku a realitu, a v závěru jsem si málem natrhl bránici. Abych to tedy shrnul; horor- ani náhodou, spíš takový hodně chabý thriller napumpovaný lidskou blbostí a ve finále takový bizárek, že jsem se nedonutil jít pod dvě pěticípé. / Poučení: Mládí+ drogy+ politicky korektní myšlení= sračka v hlavě. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Knives Out pre influencerov. V prvom rade je potrebné schladiť očakávania, pretože trailer, ako aj názov filmu môže evokovať klasický slasher, nie je tomu tak. Napriek tomu, že tu k nejakému tomu úmrtiu dôjde, tak Bodies Bodies Bodies je skôr takou teenegerskou variáciou na klasické whoduntit zápletky ako z pera Agathy Christie, akurát v oveľa menej inteligentnejšom a pútavejšom podaní. Bodies Bodies Bodies by chcel z časti byť satirou, z časti čiernou komédiou, z časti thrillerom/hororom, z časti si uťahovať zo žánrových pravidiel, ale nič z toho nerobí poriadne. Má síce svoje momenty, ale za celú stopáž sa táto zámerne podvratná hra s divákom nikdy nestane tak zábavnou, aby skutočne bavila, tak napínavou, aby zaujala a ani tak zaujímavou, aby sa nad ňou oplatilo akokoľvek zamýšlať. Práve naopak, to rozuzlenie v závere v štýle middle finger in your face skôr vzbudí otrávené meh pocity. CELKOVO: 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

za začátku je Bodies Bodies Bodies celkem otravné, pak se ovšem celkem rozjede a chvilku je to slušná zábava ala Vřískot a jemu podobné filmy.Pak ovšem přijde pasáž, která je opět uječená a otravná a až ve finále přijde zvrat, podle které to celé nejspíš mělo být něco jako parodie na slashery. To by samo osobě nebylo špatné, jenže to z celého filmu není absolutně poznat a divák ho tak bude brát jen jako další v nekonečné řadě teen vyvražďovaček. A v tomhle žánru je to bohužel jen podprůměr s celkem slušným soundtrackem...40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Kameraman Jasper Wolf občas držel vedle kamery malou svítilnu, která zapadala mezi vlastní osvětlovací nástroje postav. (Johnny.ARN)
  • Natáčení trvalo pětadvacet dní, takže tvůrci chtěli najít budovu, která by jim poskytl všechny potřebné lokace. Našli ji ve velkém domě, který se nacházel hodinu cesty od New Yorku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama