Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 2

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (90)

Israha 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplná záležitost, která pobaví cynickou pointou a trefným sekáním do neduhů Generace Z, ale nezvládá toto vše zaobalit do patřičně záživného a strhujícího hávu. Jako slasher to v podstatě nefunguje a to do té úrovně, že bych se i hádal o subžánrovém zařazení (je to spíš thriller s pár slasherovými prvky) a záměr plošně se vysmát "zetkařům" a jejich životnímu stylu vede k nutnosti přetrpět opakované výlevy skupiny postav, které by dnes Lou Fanánek Hagen mohl vesele použít na reedici obalu k desce "Soubor kreténů". A to vás prostě kdovíjak zajímat nebude, chcete tajemno, napětí (dobře, to tu místy je, ať nežeru) a možná i nějakou tu brutalitu (zde se šetřilo hodně), na sledování trapných půtek vyhoukané omladiny jsou tu reality shows. Ale neříkám, coby takový ten moderní "whodunnit?" thriller to občas špatné nebylo, scénář i režie by nakonec mohla být mnohem horší. Tak 5/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se hodně těšil už od doby kdy jsem se o tom dozvěděl a realita je taková, že to za to nestálo. Scénář k tomuto filmu psalo 5 lidí a stojí za hovno. 5 holek a 2 kluci jdu pařit do baráku venku je bouřka tak hrají hru těla , těla,  těla , který se hraje následovně vylosujete si papírek a kdo má x je vrah pak se zhasne a ten vrah se někoho dotkne a ten jako, že umře a všichni  pak tipují  kdo je vrah tady jsem teda nepochopil jak ten kdo má ´´umřít,, ví, že má umřít , když nikdo z nich neví ani kdo je vrah a nikdo si nedal ani tu práci to vysvětlit nicméně to není zas tak důležité. Pak umře jeden kluk a oni zjišťují, že jich někdo vraždí a takhle to jde až do konce. Na konci se dozvíme , že minimálně 3 z nich jsou cáklé na hlavu a léčili se s tím  tři z nich jsou lesby přičemž jedna má holku , ale má sex i s tou druhou o , kterém ta druhá neví. V čem je teda problém? no největší je v postavách jelikož jsou nesympatické máme zde 40 letého chlápka co zde pasuje asi tak jak papež na swingers party pak tu máme kluka co si hraje na největšího bouchače a hned na začátku přizná, že mu někdo rozmlátil hubu 3 lesby jednu herečku a ta poslední je tak nezajímavá, že ani nevím co nebo kdo byla. Pointa filmu je úplně debilní. Dialogy v tomhle filmu člověka zabíjejí jelikož se zde řeší strašné sračky ke konci je třeba scéna kdy jedna postřelí jinou a oni se tak 10 minut hádají ve stylu ty si mě postřelila ne nepostřelila , ale ano já krvácím  a před tím je třeba scéna kdy jedna říká jsem psychicky  nemocná léčím se s tím na to druhá říká  vím  jaké to je léčila sem se  s tím a na to třetí i já jsem nemocná. Pokud čekáte nějaké gore nebo kvalitní vraždy zklamu Vás nic tam není jen se chodí ve tmě a nacházejí se mrtvolky. 40 procent ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že sa zasmejem, ale nie, táto komédia vtipná rozhodne nie je. Tak som myslel, že ma aspoň šokuje nejakým šťavnatým gore, ale ani toho tu veľa nebolo. Je tu veľa nesympatických a hlavne hnusne hysterických postav, ktoré by som i ja za ten ich prejav najradšej pozabíjal. Jedine čo tu aspoň za niečo stojí, je atmosféra okolo vztahov postav a i keď si mysleli, že všetko o sebe vedia, pri umieraní kamarátov sa na povrch dostalo veľa intímností a tajomstiev. A to sklame nejednu naivnú dušičku a tak vyraďovačka môže začať. Hrozne ma to nebavilo pozerať sa na hlúpe husi, a tie ich argumenty boli celkom úbohé. Pointa trocha prekvapí, neveril by som, že spúšťacom toho všetkého môže byť taká kravina. Ale ako celok ma to neoslovilo, myslel som si, že viem do čoho idem, ale mýlil som sa. Takú nezáživnú a hlavne nevtipnú hovadinu som vobec nečakal, slabé 2*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nápad a finální vtipné rozuzlení rozhodně chválím. Bohužel tento snímek žalostně selhává v rámci extrémně nesympatických a retardovaných postavách. Jediná postava zde není kdovíjak zajímavá a zejména všechny ženy jsou si nesmírně podobné. Navíc se tento film točí skoro celý jen kolem žen a různých lesbických mnohoúhelníků. Brzy film začne neskutečně nudit a plyne extrémně šnečím tempem ke vtipnému finále. Bohužel, finále je zřejmě jediným světlým momentem. Jinak je to přehlídku nudy, kde nezavadíte ani o zrnko napětí a s hororem tohle nemá absolutně nic společného. Velké zklamání. [25 %] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsně užvaněný slasher o masovém vrahovi, ze kterého se nakonec vyklube něco úplně jiného. OK, že nejde jen o další variantu na obehrané téma, by bylo fajn. Ale asi se totálně míjím s cílovou skupinou, páč ty dívčí problémy šly mimo mě. V podstatě vše tak nějak zachraňuje poslední čtvrtina, což je fakt málo. Tedy chodit s mobily místo baterek je pro divákovy oči taky docela opruz, byť logiku to má. Jako komedie mi to nepřišlo, snad jen u scénky, kdy se čtyři děvy rvou o pistoli, jsem se bavil naplno. Nevím, jakou rychlost si představuje distributor, ale společenská hra se vymykala tak dlouho, až by jeden usnul. Žánrová klišé naplněna zcela nebyla - nahota nula, gore nula - ta trocha krve snad ani nestála za řeč. Velmi dobrá kamera, naprosto příšerný soundtrack. Doporučuji jen největším zoufalcům, případně vrstevníkům postav, i když záruku zábavy jim dát nemohu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (41)

  • Kalia Richardson v článku pro The New York Times píše, že film satirizuje symbiotický vztah generace Z k mobilním telefonům a internetu a s pomocí černého humoru ilustruje, co se stane, když se tyto dvě věci stanou nedostupnými: „Když vypadne Wi-Fi, je to jako by ztratili kyslík,“ poznamenává režisérka Halina Reijn. Richardson poznamenává, že navzdory fyzickému nebezpečí, kterému každá z postav čelí, zůstává jejich virtuální realita ústředním bodem děje a připomíná neschopnost postav navázat osobní vztah bez použití „traumatizujícího“ žargonu sociálních médií. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama