Reklama

Reklama

Watcher

  • Velká Británie Watcher
Trailer 2

Mladá žena se nastěhuje se svým snoubencem do nového bytu, ale trápí ji pocit, že ji ve vedlejším domě sleduje neviditelný pozorovatel. (tribican)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (111)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Keby prvé dve tretiny neboli absolútna demencia, tak by bol americký film v Rumunsku dracool. Tak po prvé, keď sa presťahujem do Rumunska, mala by som vedieť aspoň kváknuť po rumunsky, a po druhé, celý problém so zízaním do okna by vyriešili záclony. Takto mám pocit, že tam všetci všetkým zízajú do okien, a sú s tým v pohode. Ale kvôli poslednej tretine sa určite oplatil pozerať, lebo skvostný meravý panák Burn Gorman v ňom predviedol dokonalého psychopata. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Údajne psychothriller, ale najdesivejší tam bol len zvuk bŕzd metra a samotný fakt, že sa niekto presťahuje do Bukurešti. Hodinu sa dokopy nič nedeje a v podstate až na posledných 10 minút to nemá žiadne grády. Všetko sa sústredí len na vyvolanie atmosféry. No aj ten záver bol taký všelijaký. Vraj je to moderný pokus o vzkriesenie Hitchcocka. Tak v tom prípade fakt asi na ten rumunský spôsob. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bukurešť město kde to nežije (a to v něm žijí necelé 2 miliony lidí). Nicméně tvůrci nám jej ukazují jako nejosamělejší místo na světě. Takové místo, ve kterém jste jedno i svému partnerovi, přestože jste cizinkou v cizí zemi. Hlavní hrdinka je chudera, našla si hrozného blbce, který ji táhne na druhý konec světa a pak na ni nemá čas. Celý film jsem se potýkal s ukrutnými nelogičnostmi. V doprovodu policisty hrdinka raději nikam nejde, aby pak na druhý den sama vlezla prakticky kamkoliv. Musím říct, že jsem si tyto krátké jednoduché kousky docela oblíbil. Není to nic složitého, vlastně se divák jen usadí a počká až se to NĚCO začne dít a ono se vždy dít začne. Když to má navíc jen 90 minut o to lépe. Jenže tady se toho zase tak moc neděje a poměrně dlouhou dobu. Nakonec se finále smrskne na nějakou slabou desetiminutovku. Škoda že naše hrdinka neodstřelila i toho vola co ji do té Bukureště vzal. Hodně slabý zástupce žánru. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když se dva nastěhujou do snobskýho bejváku uprostřed dělnický vošuntělý čtvrti v Bukurešti, do bejváku kterej má vokna velký jako vejlohy a na nich žádný záclony ani závěsy, a hned ten večer spolu ještě "špásujou" na gauči, tak potom není divu, že povzbudí vražedný libido nejednoho ouchyla z voprejskanýho baráku vodnaproti. Po čase zase starej dobrej přímočarej thriller s téměř osmdesátkovou atmoškou, pomalej, temnej, smutnej, s krásně smutnou Majkou, jednou parádní smutnou synthpopovou peckou, a tím nejlepším exemplářem deviantního perverta za posledních x měsíců. Takový filmy maj dřevorubci tuze rádi! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc. Za mě to zpočátku byla nevýslovná nuda s hlavní hysterkou, co všude viděla úchyláky jen se někam pohnula. Později se to trochu usadilo, ale kromě jednoho zamávání u okna sem se jiných dramatických okamžiků nedočkal. I když to závěr trochu napravil, tak za mě je to pod průměrem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Původní scénář Zacka Forda se v roce 2016 objevil na hollywoodském Black Listu, každoročním seznamu nejoblíbenějších nerealizovaných scénářů. Ford napsal scénář pod pseudonymem „Carl Young“. (LUKICKK)
  • Podle původního scénáře se měl děj odehrávat v Brooklynu v New Yorku. (LUKICKK)

Reklama

Reklama