Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (219)

rasttea 

všechny recenze uživatele

Herci 5* Hudba 5* Tempo 5* Ztvárnění 5*  Téma 3* Jako varování všem bláhovým 5* Teda on už audition self-tape Sebastiana dost napovídal. Nic odpočinkového, opět film, kde jsem rozpolcená s hodnocením, ale film zůstane určitě dlouho v paměti.  Dobrý nápad dát si film k nedělnímu odpolednímu kafi? Rozhodně ne! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Vtipná gastronomická taškařice o moderní nymfomance, která je už unavená randění s otravnými hipstery a tak se nechá sbalit v supermarketu vtíravým cigošem. Cigoše znásilní hned na prvním rande, takže jsem neměl problém s rozhodováním, komu mám fandit. Svojí retardaci podtrhne tím, že s cigošem jeden po 3 dnech známosti na chatu do lesa, tudíž není těžké odhadnout, co se bude dít. Tvůrci už nadále neotravují diváky s chozením kolem horké kaše a děj se velmi záhy promění v příjemný byznys s lidským masem, což bude díky neschopnosti Fialovy vlády brzy zažitým standardem velké části českých mužů. Potěšilo mě, že si snímek na nic nehraje a nebojí se každou chvíli vytáhnou sebe parodizující vtipný prvek. Dokonalý byl závěr s negrem, který se vydal na záchrannou misi své opičí kamarádky a při zaslechnutí výstřelu změnil své rozhodnutí a odjel pryč. A vůbec navzdory všem zažitým tradicím se tvůrci nebojí zde právě negry prezentovat jako ty zdaleka nejpříčetnější a nejinteligentnější, kteří musí pečovat o blaho a bezpečí svých retardovaných bílých přátel. [72 %] ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film dáva vete: "Miluji tě k sežrání" trošku nový význam. "Fresh" je skutočne veľmi sviežou thrillerovou komédiou, kde sa hororové prvky dostanú trošku vo finále. Pre mňa je to asi predsa len viac thriller, no nejdem sa az to biť. Čo však treba povedať je toľko, že film má niekoľko skutočne skvelých nápadov a momentov. Daisy Edgar-Jones sa ako filmová herečka zatiaľ moc neukázala, no tú rolu som jej zožral asi so všetkým. Sebastian Stan už nejaké filmové skúsenosti má, no napriek tomu ma dokázal v jednom úplne dostať. Vo väčšine filmov, kde je postava skrytým psychopatom alebo magorom väčšinou úplne zmení svoje správanie a ukáže svoje skutočné farby. To sme videli miliónkrát. No na ňom je pre mňa fascinujúce najviac asi to, že počas celého filmu sa správa stále úplne rovnako. Mali by ste pocit, že ten chlapík z potravín a psychopat sú skutočne jedna a tá istá osoba. S celou ich povahou. To je pre mňa asi najfascinujúcejšie. A je vidno, že si túto rolu nadmieru užíval. Asi mu to dalo aj viac pristoru byť charakterom, než "The 355". Film vyzerá skvelo, je to bravúrne napísané a celú dobu som rozmýšľal ako sa Noa vlastne z tejto situácie dostane a či sa z toho dostane v celku. Pretože stať sa mohlo čokoľvek. A čo sa humoru týka... nuž musím povedať, že som sa skutočne na tých momentoch poriadne pobavil. Pretože v tej situácii znejú niektoré vety zrazu úplne inak. Myslím si, že toto bol úplne perfektný film na večer. Tak dobrú chuť a užívajte. Hodnotenie: A ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama