Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (219)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Přímo delikátní film :-D. Je to parádně natočený. Kameraman Pawel Pogorzelski potvrzuje, že patří mezi ty nejzajímavější kameramany současnosti (viz. Hereditary a Midsommer). Má to parádní herecké duo. Sebastian Stan je přímo ďábelský a je hrozně super ho vidět úplně jinak. Dokazuje, že dokáže zahrát cokoliv. Daisy Edgar-Jones se stává mojí oblíbenou herečkou a zatím, kde jsem jí viděl si mě vždycky kradla pro sebe. První polovina je skvělá, ale ve druhé bohužel scenárista chtěl z toho udělat zajímavou podívanou, ale najednou se mu to rozpadlo. Nesedl mi závěrečný akt. Ale to je čistě moje věc, pro některý bude finále zážitkem, který z hlavy chvíli nedostanou. Spokojenost a musím doporučit ostatním, kdo film ještě neviděl. 7/10 ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a i když to zdaleka není první podobně laděná žánrovka, působí svěže a neotřele. Odlehčený tón vyprávění mi seděl, herečka v hlavní roli neskutečně sympatická, Stanovi to také sedlo a Charlotte Le Bon je s tou blonďatou parukou za nehoráznou kost. Ale čekal jsem trochu víc vtipu a vlastně i krve a hlavně mi přišlo, že se toho na půdorysu necelých dvou hodinu zase tolik nedělo. Prostě a jednoduše jsem se občas nudil a to víc, než je obvykle akceptovatelné. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film. Tá romantická prvá pol hodina funguje najlepšie. Potom sa odhalí čo je zač ten parchant a následne skoro hodinu sledujeme dosť sterilnú snahu obete a v zvlásť línii jej kamarátky o jej záchranu. Ale napínavé to vôbec nie je. Asi preto, že Stan vôbec nevzbudzuje napätie. Síce akože robí hrozné veci ale vôbec toho psychopata neuhral. Nemáte z neho pocit, že vás každú chvíľu môže zabiť. Skôr je smiešny. Trochu napínavé začne byť až krvavé finále ale veľmi rýchlo to začne byť natoľko prehnané, že je to zase fraška. Škoda. Dobrý nápad a skvelá chémia medzi hercami. Ak by táto dvojica natočila spolu romancu, tak by to bolo lepšie. 6/10. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama