Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Herci 5* Hudba 5* Tempo 5* Ztvárnění 5*  Téma 3* Jako varování všem bláhovým 5* Teda on už audition self-tape Sebastiana dost napovídal. Nic odpočinkového, opět film, kde jsem rozpolcená s hodnocením, ale film zůstane určitě dlouho v paměti.  Dobrý nápad dát si film k nedělnímu odpolednímu kafi? Rozhodně ne! ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(32/2022) / Tak po celkom pozitívnych komentároch som bol celkom zvedavý na tento neznámy filmík z produkcie Hulu. Ako aj pri komentári na nový Scream, aj tu musím povedať, že tieto mačkopsy mi vôbec nevyhovujú. Aj tu máme pokus o kombináciu hororu a komédie, len nie úplne vydarený. Tie žánre sa totiž nespojili, skôr raz sledujeme horor, potom zase na chvíľu bizarnú komédiu a tak dokola. A pritom na čistokrvný horor by to bol skvelý materiál. Vlastne nakoniec ani neviem čo chcel film sprostredkovať, na komédiu je to málo vtipné, na horor zúfalo bez napätia. Herci chvalabohu super, tu nie je čo vytknúť. Toto dostať do pazúrov Japonci, končím s mäsom nadobro. Zúfalé čakanie na poctivý, hnusný horor pokračuje. (5/10) ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Oceňuji filmy, které si dají na čas před drastickou změnou tónu a zápletky. Určitě příjemné překvapení v tomto ohledu. Avšak po této změně to začne velmi rychle nudit, film toho nemá moc co nabídnout a jen natahuje nevyhnutelný konec. Kdyby to v sobě mělo víc co říct a odvyprávět nevadilo by mi to. Klidně si mohli dát víc na čas se samotným odhalením a jen budovat nepříjemnou atmosféru. Takto to působí zbytečně dlouze. K tomu je tu silný rozkol tónu, jako by se autoři nemohli rozhodnout mezi vážnějším neuspokojivým tónem a trochu přitaženým praštěným tónem. První extrémně špatný rande mluví asi za vše. Fresh neurazí a ani nenadchne, působí to lehce jako slabá imitace Jordana Peela, která ale nemá tak hutný scénář a myšlenky. K tomu jsou tu otravně hloupé rozhodnutí postav a za mě lehce neuspokojivý konec. Přesto fajn podívaná 6/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dating is dangerous!Solidní romantický Psycho-Thriller v Hannibal módu, který je na debut slušně vyzrálý.Hlavní hrdinka má problém najít si lásku, randění ji moc nevychází až do oného dne, kde v obchodě potká sympatického muže ( čti Winter Soldiera!), avšak netuší, že má poněkud zvláštní apetit.K příběhu se toho nedá moc napsat, ale přiznám se, že Trailer jsem nudou vypnul a je to jeden z těch filmů, na který jsem se netěšil a ve výsledku se jedná o hororové překvapení Jara.Film je krásně natočen ( působivý interiér, barvy, technicky zkrátka na úrovni) herecky taktéž solidní, kde hlavní hrdinka má tvář Anne Hathaway a parádní je i atmosféra s exploatačním nádechem zaměřená spíš na psychiku než na násilí, ale i na to v menší míře dojde.Samotná zápletka je poměrně dost zvrácená i refrešující, dobře film utíká a v závěru je film i slušně drsný a napínavý, takže já jsem spokojen, čekal jsem další nudné talky Drama a dostal jsem skvělý Cannibal Thriller.Příběh 4/5, Akce 2/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama