Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Oceňuji filmy, které si dají na čas před drastickou změnou tónu a zápletky. Určitě příjemné překvapení v tomto ohledu. Avšak po této změně to začne velmi rychle nudit, film toho nemá moc co nabídnout a jen natahuje nevyhnutelný konec. Kdyby to v sobě mělo víc co říct a odvyprávět nevadilo by mi to. Klidně si mohli dát víc na čas se samotným odhalením a jen budovat nepříjemnou atmosféru. Takto to působí zbytečně dlouze. K tomu je tu silný rozkol tónu, jako by se autoři nemohli rozhodnout mezi vážnějším neuspokojivým tónem a trochu přitaženým praštěným tónem. První extrémně špatný rande mluví asi za vše. Fresh neurazí a ani nenadchne, působí to lehce jako slabá imitace Jordana Peela, která ale nemá tak hutný scénář a myšlenky. K tomu jsou tu otravně hloupé rozhodnutí postav a za mě lehce neuspokojivý konec. Přesto fajn podívaná 6/10. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes určitou nevyrovnanost, a některý postupy herců, který vyvolávaly spíš úsměv je ten film opravdu dobrej. Hlavně chci vyzvednout určitou kultivovanost režisérky, která do filmu nenaroubovala zbytečně naturalistický scény, a počkala si až na konečný vyvrcholení. To je naprosto famózní. Tady sem si vychutnal konečnou likvidaci toho čůráčka. Navíc když ho hrál takovej slizkej ohava, jako je Stan. Pochvala je na místě. Silnejch 70%. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Hlavní duo má skvělou chemii a vážně mě mrzí, že jim to nevyšlo. Po prvním zhlédnutí jsem byla z filmu nadšená, to druhé už není tak silné, ale furt tam těch pět hvězd nechám. Protože mě to fakt baví. Sice se veškerý mord děje hlavně za zavřeními dveřmi, ale atmosféra mimo byla dostačující. Scénu, kde Sebastian Stan tančí a "vaří", si pustím klidně ve smyčce dokola. :) ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Úvod veľmi dobre, taká príjemná, neškodná romanca. Zhruba po polhodine sa tón celého filmu zmení a začne pravý psycho teror a je to super. Sebastian Stan, vyzerá ako psychopat aj v civile, takže jeho výkon oceňujem. Pomerne mrazivá atmosféra, sem-tam prešpikovaná dákym tým čiernym humorom. Naozaj nie je jasné, ako to môže celé dopadnúť. Bohužiaľ dopadlo to tým najhorším možným spôsobom a záver celého filmu pôsobí neskutočne amatérskym dojmom a scenáristickou katastrofou. Škoda, s iným záverom by sa mohlo jednať o kultové dielko, takto z toho cítiť iba premárnený potenciál. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama