Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noomi Rapace ve filmu o postapokalyptickém světě, ve kterém musí šest vojáků tajně přepravit záhadný balík přes zamrzlé souostroví. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Průměrný Netflix snímek co měl potenciál. Nápad byl dobrý od konfliktu až po ledové moře a bruslení. Ty akční scény nebyly k zahození. To bruslení taky ušlo ale mohlo toho být víc a taky svižnější. Vždycky, když je dobrý nápad zabije to to, že se někdo z toho snaží udělat víc než to je. Ja čekal postapo akční jízdu s nádechem tajemna. A ona je skoro půlka stopáže o nudných rozhovorech a taky o moralizovani. Buď to mělo být drama od začátku a nebo vůbec. Jo a docela dobrý soundtrack. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obvyklý námět pojednávající o přepravě čehosi z bodu A do bodu B, pořčemž přidanou hodnotou má být skutečnost, že dovážka bude probíhat na bruslích. V pár okamžicích to fungovalo a některé záběry bruslařského družstva na ledových pláních měly něco do sebe, ale na druhou stranu čeho je moc, toho je příliš. Těch pár přestřelek to také zrovna dvakrát nevytrhlo a co se týče Noomi Rapace, tak ta tady ani neměla pořádně co hrát. navíc mi tu chybělo víc informací o probíhajícím konfliktu. Závěr, odehrávající se na vojenské základně, by snad mohl fungovat, ale to by si člověk musel k hlavní hrdince vytvořit nějaký vztah. A to se mi nepovedlo. 35% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Netflix a jeho neskutečná trefa do černého. Norsko napadne neznámý nepřítel (dle vybavení lze hádat těžko která armáda to je) města jsou v troskách, lidé umírají po tisících, armáda je demoralizovaná a v koncích. Vzhledem k aktuální situaci na Ukrajině je tíživý pocit uvěřitelnosti a beznaděje o to silnější. Noomi s tajným úkolem musí přejet 100 námořních mil po ledu, aby zvrátila absolutní prohru Norské strany. Atmosféra by se dala krájet, několik výtečných akčních sekvencí, smutných a nepříjemných scén (mrtvoly včetně dětí v ledu) a vynikající hudba. Kdyby to mělo přeci jen svižnější tempo, dal bych klidně plnej. Ale jak už jsem řekl, vzhledem k aktuální situaci na Ukrajině neskutečná trefa. Netflix boduje.85%. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Postapo scifi blízké švédské budoucnosti, kdy armáda těžce prohrává, ale jedna mise možná může ještě válku zvrátit... Ve filmu mě zaujalo nejen perfektní technické zpracování, ale především depresivní atmosféra. Postupné rozvinutí hlavního charakteru Caroline, která bojuje ze všech sil, aby dosáhla svého cíle. Akční scény na slušné úrovni, film si postupně buduje napětí, a když jakoby zdánlivě končí znova režisér popožene spřežení a umí připravit vypjaté finále s nádherně poetickou scénu v závěru. Režiséra Adama Berga budu rozhodně sledovat. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Adam to bez pochyby natočil veľmi pekne problém je, že z celkom zaujímavého survivalu spravil dlhú a miestami hrozne nudnú podívanú. Herci fajn, príbeh určite mal čo ponúknuť, predsa len korčuľovanie po lade bolo zaujímavé na druhú stranu to bolo jediné, čo sme dostali. Akcie minimum a o ničom, zábava žiadna aspoň že tá atmosféra sa udržala. Koniec už totálne nezaujímavý a vyložene nudný. Postavy mi boli ukradnuté a na konci som už len ozaj čakal kedy vybuchne. U mňa 2*. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama