Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokuro-chan je andílek pocházející z budoucnosti. Se svým kyjem Excalibolgem přichází ochránit školáka Sakuru, jehož se chystá zabít jiný anděl – dívenka Sabato-chan. Sakura s pedofilními sklony totiž v budoucnu vynalezne způsob, jak zachovat všechny dívky ve věku 12 let a tomu je třeba zabránit! Bůh tedy vysílá vraždící andílky, kteří mají Sakuru zabít dříve, než dokoná své dílo a z ženského pokolení stvoří zástup roztomilých školaček. Dokuro-chan se jeho vůli vzepře – je totiž přesvědčena, že tomu lze zabránit i bez zabíjení Sakury. A ačkoliv Dokuro-chan Sakuru chrání, i tak jí občas ujedou nervy a milého školáka mázne přes hlavu palicí, která umí život brát, ale i vracet. Sakura má navíc kromě neustálého umírání i jiné problémy – tentokrát milostné. Doma má sice spanilou Dokuro, jeho však láká spíše spolužačka Schizuki… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4-dielne Ecchi Bokusatsu tenshi Dokuro-chan nie je anime až tak na zahodenie. Určite to nie je štýl, na ktorý sa často pozerám i keď ecchi mi nevadí ale som proste zvyknutá na iné animáky a takéto nezvyknem vyhľadávať. Ale aj napriek žánru som sa dáko dopracovala k tomu a seriál si ma získal vtipnosťou spojenou s morbídnosťou a tú mám v anime rada, takže dávam lepšie 4*. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zhruba dvě minuty po začátku prvního dílu jsem se začal řezat smíchy a vydrželo mi to až do konce dílu posledního. Úvodní titulky patří do truhličky se zlatou rytou destičkou "best of perversion", a zbytek seriálu na tom není o moc "hůř". A když napíšu, že po tomhletom už fanouškům anime nikdo nemůže věřit, že nejsou pedofilové, těžko vás můžu přesvědčit o tom, že sex v Dokuro-chan není to hlavní, dočkáme se i pěkně ujeté politické satiry, freudovské verze Kafky a ještě něčeho navíc. Nicméně přesvědčování a vysvětlování je na nic, TOHLE SE MUSÍ VIDĚT!!! A hlavně slyšet... Největší anime úlet, jaký jsem viděl; podle mě by si zasloužil pořádný a v duchu seriálu švihlý konec, ne ten co je k dispozici, ale člověk holt nemůže mít všechno co chce;) Pokud to nebude první anime co v životě uvidíte, garantuju vám p(r)ožitek vyjádřitelný hodnocením 90%. PS:Dost pomůže, když si na wikipedii projdete sekci "trivia", spousta sov, které nejsou tím čím se zdají být, pak ukáže svou pravou tvář;) A to je opravdu všechno, tak piru piruuuu!:)) ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokuro-chan je prostě andílek... který vás totálně rozseká na sračky.. ale s úsměvem na tváři ! Parádní ujetost, která je hodně úchylná a ještě více brutální, ale zároveň více než zábavná. Animace je na naprosto špičkové úrovni, k tomu si připočtěte naprosto super ksichty a mám za to, že s tímhle kouskem nemůžete sáhnout vedle ! ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Ok... ok... No... jaký je další stupeň slov ujetý, ulítlý, šílený a střelený? Nevím jak jinak to popsat :) Trošku mi vadil občasný "záchodový humor" ala scénky se zvracením a průjmem :) To se podle mě moc nehodí :) Naopak zase krvavá jatka - andělsko ďábelský smích a následné zaklínadlo Pipiru piru piru pipiru pi! nemá vůbec chybu :) Jo a ještě...Intro song při úvodních titulcíh je děsivě návykový i když jej uslyšíte prakticky jen čtyřikrát... "Bokusatsu tenshi chishibuki doku doku Dokuro-chan... Bokusatsu tenshi shinzou doku doku Dokuro-chan..." Perfektní :) ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Něco tak šíleného může vymyslet snad jen Japonec. Sexy andělíček každých 5 minut urazí hlavu svému nejlepšímu příteli, aby ho pak následně zase přivedl do světa živých. Co mě ale překvapilo mnohem víc je to, že se mi to i při své ulítlosti vážně líbilo. Po zhlédnutí prvních dvou dílů jsem si nebyla jistá, co si o tom (a zejména o tvůrcích) mám myslet, ale po skončení posledního dílu jsem už jen litovala, jak to je krátké. Dokuro, ale i ostatní postavy, jsem si během těch 8-mi dílů stihla dost oblíbit (ačkoli si narozdíl od pánské části publika rozhodně nepřeju jednou objevit ve svém pokoji onoho okouzlujícího andílka ;)) a z titulní písničky nemůžu ještě teď. Už i samotné animace jsou nádherné a když se k tomu ještě dodá ten správný příběh... Asi jeden z nejpraštěnějších počinů, co jsem kdy viděla, ale zároveň jeden z nejlepších. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama