Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey není špatný herec, ale extra ho nějak nemusím. Vtipných scén zde bylo celkem dost, ne všechny ale pobavili. I příběh nebyl nic extra. Přesto je to příjemná jednohubka na opravdu jen jedno podívání. Ještě, že je krátká stopáž filmu, jinač bych hodnotil hůře. S hodně odř.ušima hodnotím na 50% = *** ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

myslím že je to jedna z nejpovedenějších Carrey komedií... můžu na ni koukat kolikrát chci.. a vím co se bude dít.. ale stejně se řežu... právník, který nemůže na jeden den lhát.. to je peklo na zemi :-D moje nejoblíbenější scéna kde se snaží říct, že to pero je rudé.. jen si na to teď vzpomenu a už mám úsměv od ucha k uchu :) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Role přesně pro Carreyho. Tenhle film se nesmí brát vážně, ale jako pořádný úlet s crazy Carreym a hezky relaxovat doma v teple. Malinká výtka směřuje jen k Dejdarovi, jehož hlas se mi ke Carreymu nehodí. A celkově nemám moc rád, když se mění u hlavních postav dabéři. Dabéry máme skvělé, jen ať se každý drží svého borce ;-) a budu spokojenej. ()

packa

všechny recenze uživatele

Carrey tak nechutně přehrával (k Ace Venturovi nebo Masce to tak nějak pasovalo, sem ne), že jsem po chvilce projekci ukončil. Protože jsem neviděl celý film, nebudu hodnotit hvězdičkami. A jen tak mezi námi, i kdybych se rozhodl hodnotit, stejně bych hvězdičkami nehodnotil ;-) . Jak je sakra možný, že tentýž Jim Carrey, takový kopyto, o několik let později odehrál tak skvělé party v Truman Show, Muži na měsíci, Věčném svitu... To mi hlava nebere. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • V čase 32:30, když Fletcher (Jim Carrey) vykopne dveře, je možné vidět ruku někoho ze štábu, jak dveře drží. (OJan)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama