Reklama

Reklama

Já jinak - Série 1

(série)
Turecko, 2022, 7 h 2 min (Minutáž: 46–56 min)

Režie:

Burcu Alptekin

Scénář:

Nuran Evren Sit

Kamera:

Gökhan Tiryaki

Hrají:

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel, Umut Kurt, Berna Erol, Osman Kabakçı, Somer Karvan, Mehmet Aybars Kaya, Ahad Kazmaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (1)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech těch Bergmanech, Fellinich a Scorsesech skončím jednou ve finále u Esmeraldy, tomu se už asi nevyhnu. ‘Já jinak’ a fakt, že hodnotím tenhle seroš takhle pozitivně, je toho neklamným předvojem. Ale co naděláš, když mě to X krát dojalo, když mi to přišlo zajímavý, a přitom uvěřitelný, když to lahodilo mým očím i uším (Murat Boz obojímu). Pozitivně hodnotím i to, jak se Géňovi podařilo zahrát tu paní Mukkader- zandal to fakt dobře. Do druhé sérky se nepohrnu, obávám se nastavované kaše, ale ještě si ji nejspíš pustím. ()

Galerie (138)

Zajímavosti (2)

  • V pracovně Zamana Bey (Fırat Tanış) je kniha „Učení Šamse z Tabrízu“. Šams z Tabrízu (také Šams-e Tabrízí, Muhammed Šamsedín z Tabrízu) byl perský derviš, básník a súfíjský mystik. (sator)
  • Kniha, kterou čte doktorka (Tuba Büyüküstün), je „Seninle Başlamadı“ od autora Marka Wolynna – ředitele The Family Constellation Institute v San Franciscu. V ČR vyšla kniha pod názvem „Trauma – nechtěné dědictví“. (sator)

Reklama

Reklama