Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Je to hongongský romantický film. Průměrný romantický film. Ale to, co ho bezpečně zvedá se šedi průměru jsou dvě bojové scény Jackieho Chana s Bradley Allenem. Jsou to totiž jedny z nejlepších bojových scén, jaké znám. Bez drátů a jiných i digitálních pomůcek. Čiší z nich radost z boje, láska ke kung fu a mám z nich takovou tu radost, když vidím dva mistry dělat něco mistrovsky. Jo a je hezké vidět, jak taky jednou J. Chan bojuje s malým bělochem.....:-D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// Qi Shu a Jackie Chan, pěkný hudební motiv, tentokrát se mi líbila nadsázka a příjemná byla i romantika -vydařené bojové scény tady nehledejte, někteří soupeří jsou opravdu zvláštní/// Dobré a příjemné. Trošku změna oproti jiným Chanovkám a především je zde poznat azijský rukopis. Je to prostě odlišné oproti americké produkci a to tomuhle filmu přidává. Navíc jsou zde zvláštní záporáci. Jeden je dobrák, druhý hraje fér a ostatní jsou vypatlaní jako žáci zvláštní školy. No ale je s něma sranda. Instinkt lovce se mi líbil, bavil mě a zaujali mě i herci. Tenhle film si rád někdy zopakuji./// Celkem 71%/// ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce měl být původně čistokrevný romantický film, který měl Jackie pouze produkovat. Jackie se snažil rozšířit portfolio svých filmů a rozhodl se, že kromě produkce se ujme i hlavní mužské role. To znamenalo přepisování scénáře a přidání akčních scén. Výsledkem je zajímavý hybrid. Hlavní hrdinkou je Tchajvanská herečka (která účinkovala i v lechtivějším žánru) Qi Shu, která hraje dívku Bu, která objeví romantický vzkaz v lahvi, což ji přivede do Hongkongu, kde hledá autora zprávy. Zde však potká workoholického podnikatele, kterého hraje Jackie. Kdyby to nebyl Jackie, tak by jsme zřejmě sledovali tuctový romantický příběh. Takto, paralelně s romantickou linkou, sledujeme Jackieho spor s obchodním konkurentem. Ten je "záporákem" který vlastně ani není záporákem, pouze na Jackieho posílá své nohsledy, které Jackie briskně pacifikuje. To ho přiměje najmout profesionálního zápasníka, který bude pro Jackieho představovat výzvu. Upřímně, romantická linka ani soupeření s konkurentem nejsou to, proč je tento film známý mezi Jackieho fanoušky. Oboje je koukatelné (Qi Shu je roztomilá), ale nic, co by jsme neviděli lépe v jiných filmech. Osobně mi to přišlo dostatečně zábavné, ale pozornost všech si ukradne souboj Jackieho s výše zmíněným zápasníkem. Toho totiž ztvárnil Brad Allan charizmatický  herec, kaskadér, choreograf a hlavně mistr v několika bojových sportech a v obou soubojích s Jackiem je to znát. Oba souboje jsou dynamické, stylové a přestože nejde úplně o život, tak to má náboj. Instinkt Lovce není zrovna nejakčnější film v jeho filmografii a pokud vás nezaujme romantické linka, tak se budete zřejmě nudit, ale já si dokážu užít obě linky a mám Instinkt lovce celkem rád. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Znudený milionár sa zamiluje do chudobnej dievčiny a popritom je nútený mlátiť sa s jedným krpatým chlapom. Hlavne romantika, žiadna akčná zápletka ani záporák ( ten krpec je až nechutne férový zápasník bez zlých úmyslov ). Keď konečne dôjde na akciu, logicky očakávanú od filmu s Jackie Chanom, tá je na štandardnej Chanovskej úrovni, akurát tie priateľské zápasy akosi nie sú to pravé dubové. Ako sa hovorí, "keď nejde o život, nejde o nič" a to platí aj v tomto prípade. Jeden bod si zaslúži aj scéna s fingovaným prepadom kde Jackieho napadne banda homosexuálov vyzbrojená nožmi na maslo. Ale inak je tento film odsúdený aby ho zahrabaný kdesi vzadu nenápadne zožrali myši. ()

Raztubyl 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s prvky mo lei tau, kterou kazí hlavně dosti ubíjející scénář. Ten byl očividně hrozný už od začátku ale ve chvíli, kdy se Jackie Chan rozhodl že bude hrát hlavní roli, do něj ještě byly dost násilně implentovány bojové scény, které se tam ale opravdu nehodí. Naštestí jsou natočené celkem zábavně takže se dají přežít. Příšernější než scénář je ale zoufale se nehodící hudba a kýčovité scény s delfíny. Hodně vtipů je celkem podařených, takže film i přes dvouhodinovou stopáž nezačne nudit. Úplně nejlepší je minutové cameo Stephena Chowa jako policajta se psem. (Tahle skvělá scéna je ale ze zubožené verze s českým dabingem co u nás vyšla nepochopitelně vystřižená! HAHAHA!! ZABÍT!!! ještě že existuje i mezinárodní distributor zvaný internet) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)
  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)

Reklama

Reklama