Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Colour 

všechny recenze uživatele

Dnes videné tretí krát a názor na film sa nemení. Celá prvá polovica je úplne trápna - vtipy boli dávané nasilu a bolo to strašné. Druhá polovica bola, čo sa týka humoru, neprekonateľne lepšia. No i tak to nebolo bohviečo. Akcia na začiatku bola typicky chanovsko-hongkongská. Zaujímavé bitky boli iba dve, a to férovky medzi Chanom a mladým cudzincom. Jeden z mála Chanových filmov, kde nestojí na prvom mieste boj. V podstate to bola romantická komédia. A práve preto sa mi tam zdali bitky zbytočné. 2,5* ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů mého oblíbence. Přehnaně romantické, přehnaně nudné a přehnaně dlouhé. Nějak tomu chybí obvyklá šťáva, která dodává Jackieho filmům ten neskutečný šmrnc a naopak se tam někdo násilím snažil vecpat větší hloubku. Pro nefanoušky je tento film pak naprosto zbytečným dílem. Roztomilost a přitažlivost herečky Qi Shu ovšem vykompenzuje všechno to hloupé v tomto filmu, takže se na to (na ni) dá dívat. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce je jeden z horších filmů Jackiho Chana. Souboje jsou sice na dobrý úrovni, to se dalo celkem očekávat, i když Chan umí víc a choreografie některých soubojů neni úplně doladěná, možná se taky dala vypustit naprostá tupost jeho nepřátel, který maj iq jako zmrzlá makrela, ze začátku to bylo vtipný, ale postupem času už to začalo vadit. Ale to by se dalo přehlídnout, kdyby to bylo aspoň trošku vynahrazený příběhem, jenže příběh to jaksi taky postrádá, takže slabší 3* a nic víc. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda romantické filmy. Nikdy jsme je neměla ráda, a pochybuju že se to kdy změní. Tak proč jsem tohle dokoukala celé? Jednoduše, ten film mi totiž nepřipadal tak romantický jako spíš roztomilý. Vážně Jackie Chan a Qi Shu jsou spolu hrozně cute, že mi ani nevadily ty laciné romantické scény, protože jsem si prostě pořád říkala jak moc je to roztomilé. Přesto že konec byl jasně předvídatelný skoro už od začátku, stejně mě to bavilo. A jelikož je to Chanovka, nesmím vynechat co jiné než- bitky! A ano, i ty tady stály za jako bitka s týpky v maskách a baseballovými holemi u motorky nebo bitka černého zápaďáka vs. bílého výhoďáka, kdy si z boxera prostě udělal Jackie svoje nunčaky...Jen jako akvarista musím vytknout ty dva Terčovce a další 2 ryby v jedné pidikouli, to jako fakt?! Na to jak se Bu tvářila jako velká akvaristka, si to tímhle zkazila :p :D ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce měl být původně čistokrevný romantický film, který měl Jackie pouze produkovat. Jackie se snažil rozšířit portfolio svých filmů a rozhodl se, že kromě produkce se ujme i hlavní mužské role. To znamenalo přepisování scénáře a přidání akčních scén. Výsledkem je zajímavý hybrid. Hlavní hrdinkou je Tchajvanská herečka (která účinkovala i v lechtivějším žánru) Qi Shu, která hraje dívku Bu, která objeví romantický vzkaz v lahvi, což ji přivede do Hongkongu, kde hledá autora zprávy. Zde však potká workoholického podnikatele, kterého hraje Jackie. Kdyby to nebyl Jackie, tak by jsme zřejmě sledovali tuctový romantický příběh. Takto, paralelně s romantickou linkou, sledujeme Jackieho spor s obchodním konkurentem. Ten je "záporákem" který vlastně ani není záporákem, pouze na Jackieho posílá své nohsledy, které Jackie briskně pacifikuje. To ho přiměje najmout profesionálního zápasníka, který bude pro Jackieho představovat výzvu. Upřímně, romantická linka ani soupeření s konkurentem nejsou to, proč je tento film známý mezi Jackieho fanoušky. Oboje je koukatelné (Qi Shu je roztomilá), ale nic, co by jsme neviděli lépe v jiných filmech. Osobně mi to přišlo dostatečně zábavné, ale pozornost všech si ukradne souboj Jackieho s výše zmíněným zápasníkem. Toho totiž ztvárnil Brad Allan charizmatický  herec, kaskadér, choreograf a hlavně mistr v několika bojových sportech a v obou soubojích s Jackiem je to znát. Oba souboje jsou dynamické, stylové a přestože nejde úplně o život, tak to má náboj. Instinkt Lovce není zrovna nejakčnější film v jeho filmografii a pokud vás nezaujme romantické linka, tak se budete zřejmě nudit, ale já si dokážu užít obě linky a mám Instinkt lovce celkem rád. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan soutěžil o Hongkongskou filmovou cenu v kategorii nejlepší akční choreografie. (Terva)
  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)
  • Ve scéně s delfínem, kdy se Chan (Jackie Chan) potápí s Bu (Shu Qi) v moři, je možné zahlédnout kachličky. (Terva)

Reklama

Reklama