Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná akční komedie o velkém a přitom tajném závodu napříč USA a to s kuriozními pravidly. Kdo bude první, získá fantastickou sumu peněz. Každý chce vyhrát a každý na to jde jinak, což přináší řadu komických, ale i napínavých situací, plných gagů a hlavně dobré zábavy. Tato atraktivní komedie je doslova plná známých hereckých tváří. Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcettová, Dom DeLuise, Dean Martin a další tomuto filmu dali skutečně neotřelý humor, který již pobavil milióny diváků v kinech v řadě zemích. (Golden Crown)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Ten film mal pôvodne 30 minút. Teda z brucha vycucaný ako-tak originálny scenár typu - zmiešajme veštky možné postavičky všetkých možných sociálnych (aj nesociálnych) vrstiev dokopy a vložme ich do príbehu o nejakom veľkom a tajnom závode. Takže každá z postavičiek sa nám nejak narýchlo predstavuje na začiatku, pričom je vidieť, že každá postavička je iná, pochádza z iného prostredia. Ale všetci chcú na tej veľký tajný závod. OK, hovorím si. Potom sa postavičky začali schádzať v nejakom moteli. Kde si tvorcovia zrejme neodpustili svoje prvé trápne rádoby fórky. Postavičky robia blbosti jednu za druhou, vrážajú do motela, rozbíjajú sklá. Na pozadí sa nám rysuje akási romanca. Potom záletný Burt robí casanovu. Takže to je tá vata, ktorá okrem závodu zvyšuje dĺžku celého filmu. Vypol som to ešte pred tým závodom, takže neviem koľko bolo ešte tých trapností. Vypol som to v momente kedy sa postavičky cvakali časovými kartičkami a pri tom bolo neskutočne veľa blbostí a trapností. Povedal som si a dosť.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

V českém znění: Jan Šťastný – Michael Sarrazin (Michael Bannon), Vladimír Brabec – Norman Burton (poručík Roscoe), Miroslav Táborský – Gary Busey (Gibson), Ladislav Županič – John Durren (Ace Preston), Miluše Šplechtová – Susan Flannery (Alice), Zbyšek Pantůček – Harvey Jason (Lapchick), Aleš Procházka – Steven Keats (Kandinsky), Jiří Zavřel – Tim McIntire (Steve Smith), Dana Batulková – Joanne Nail (Jane), Lubomír Lipský – J. Pat O'Malley (Barney Donahue), Lucie Juřičková – Tricia O'Neil (Angie), Mário Kubec – Lázaro Pérez (Jose), Jiří Plachý – Nicholas Pryor (Samuel Graves), Dalimil Klapka – Vaughn Taylor (Andy McAllister), Pavel Rímský – Wally Taylor (Avila), Pavel Trávníček – Raul Julia (Franco Bertollini), Jiří Kvasnička, Dana Sedláková, Karel Richter, Bedřich Šetena, Zdeněk Vencl, Václav Knop (titulky) a další
Překlad: Olga Pavlová
Dialogy:Luděk Koutný
Produkce: Aleš Nejedlý
Zvuk: Richard Tomíček
Režie: Václav Knop
Pro HBO vyrobilo studio Ořechovka
http://dabingforum.cz

Související novinky

Cannonball Run se vrací

Cannonball Run se vrací

13.06.2017

Rychle a zběsile se letos dočkalo osmého dílu a na cestě jsou další dva, takže není divu, že se v Hollywoodu snaží rozjet další autařské série. S Need for Speed to bohužel moc nevyšlo a další velké… (více)

Reklama

Reklama