Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Když jsem korejskému City Hunterovi dala 3*, tak tady nemůžu jít níž, i kdyby to bylo sebehorší, protože na rozdíl od korejské adaptace, se tohle už na první pohled nebere vážně. Je to hloupé, vcelku bez děje, s neskutečně stupidními dialogy (kterým český dabing rozhodně nepomohl), ale na druhou stranu, jako komedie to většinou funguje. U některých scén jsem se křenila jak idiot. A co se týče bojových scén.... typický Jackie se zajímavými a vtipnými choreografiemi. A to že tu spousta věcí nedává smyl? Vem to čert, hlavně, že je to sranda:) ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle uchylarnu neexistuje stupnice, podle niz by se dala hodnotit. Bavil jsem se velmi dobre. A pokud se chcete dobre bavit i vy, zapomente na vsechno, co ocekavate od filmu, protoze tohle jakakoli vase ocekavani bezpochyby nesplni. Je to neco jako videoklipovy comics plny prehravajicich hercu a zjevne cele postavene na improvizaci na zaklade dvoustrankoveho scenare. Navic obsahuje City Hunter scenu, ktera dela ze vsech filmu podle pocitacovych her jenom hloupy vtip. Moje hodnoceni "odpad!" chapejte tak, ze proste nevim, jak mam tento Jackieho ulet hodnotit, to vazne nejde, fakt ne. Timto vyzyvam POMA, aby zavedl dalsi stupen na hodnotici stupnici a sice ":-O" ()

Reklama

Douglas 

všechny recenze uživatele

Detektiv Rya (Jackie Chan) kdysi slíbil umírajícímu příteli, že si nikdy nic nezačne s jeho dcerou - jenže po řadě let je do něj schovanka zamilovaná a on do ní taky, jenže slib je slib. A k tomu všemu se oba rozhádaní detektivní partneři dostanou na loď, která je přepadena gangstery. Postmoderní film Wonga Jinga neustále přiznává vlastní filmovost, pracuje s nejabsurdnějším humorem (úvodní sekvence se udává v namalovaných kulisách a paroduje smutná finále policejních buddy movies), každou vtipnou scénu dohrává za hranice vtipnosti a ještě si libuje v tom, jak to udělal. Paroduje počítačové hry (Street Fighter), konkrétní filmy (na plátně běží Game of Death s Brucem Lee, a hrdina před plátnem porazí hrdinu tím, že kopíruje pohyby Bruce Lee) i žánry (od romantické komedie po akční thriller). Možná nejzběsilejší film, který během osmdesátých a devadesátých let v Hong Kongu vznikl (byl natočen podle japonského komiksu). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mega ujetá záležitost ke které se údajně nehlásí ani Jackie Chan. Na tenhle film je potřeba se naladit. Pokud vás irituje Asijský humor, tak si WTF? budete říkat každých pět minut. Naštěstí na tři trapný vtipy připadne i sem tam nějaký povedený a režisér Wong Jing potvrdil, že akci točit umí. Navíc na straně záporáků je moje oblíbená béčková dvojka Richard Norton a Gary Daniels, takže úplně odjebat to nemůžu, ale zase ty původní čtyři hvězdy byly ode mě přeci jenom trochu přehnaný, takže neutrální lepší tři hvězdice jsou tak akorát.65% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Fantasticky sialena vec, kombinujuca v sebe to najlepsie z Hong Kongu a "Chaplinovsky" slapstick humor. Akcia zabera asi tak 90% filmu a pani moji, je prvotriedna. Trvalo mi asi tak 15 minut, kym som sa na tuto akcnu grotesku naladil a az do konca som sa uzasne bavil. Jackie tu je jednoducho ako nezastavitelne tornado. Street fighter rulez :).(9/10) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Po uvedení se Jackie Chan od filmu distancoval a v tisku osočil i režiséra Jing Wonga. Ten proto ve svém dalším filmu Velké riziko (1995) vytvořil postavu, jež Jackieho Chana zesměšnuje. (Raztubyl)
  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama