Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

bulbasaur 

všechny recenze uživatele

Ked som to viedl prvy krat mal som ai 10 rokov a okamzite som to chcel vidiet znovu :D a po rokoch film nestratil na svojej zabavnosti. Je to sice somarina ale to v tomto pripade nevadí. Ono ide o to aby to bola somarina :) . Genialne mlátičky dovedené takmer do dokonalosti a casto aj nehraná bolesť aktérov dodáva týmto scénam na realite. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu Velké riziko s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Fantasticky sialena vec, kombinujuca v sebe to najlepsie z Hong Kongu a "Chaplinovsky" slapstick humor. Akcia zabera asi tak 90% filmu a pani moji, je prvotriedna. Trvalo mi asi tak 15 minut, kym som sa na tuto akcnu grotesku naladil a az do konca som sa uzasne bavil. Jackie tu je jednoducho ako nezastavitelne tornado. Street fighter rulez :).(9/10) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa len tak často nevidí !!! Najprv mi spadla sánka dole a zdvihol som si ju až pri záverečných titulkoch. Toto bol nechutný mix rumunskej horalskej komédie s gruzínskym predrevolučným dielom, šmrcnutý debilnými ksichtami Paola Villagia aka Fantozziho. Pristihol som sa, ako som zopárkrát krútil neveriacky hlavou, či to tvorcovia filmu mysleli vážne, alebo nie ..... Komédia je jedna vec a paródia druhá - toto však malo ďaleko aj do jedného a j do druhého. Vrcholom všetkého boli dementno-debilné ksichty hercov pri kváziúsmevných scénach. Nie, páni a dámy, toto nebola moja šálka čaju ...Brrrrrrrrr ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Ryzí drahokam nekomediálnějšího Jackieho hraní. Místy už to sice zacházelo do vod trapnosti, ale je třeba říct, že si tady ze sebe Jackie dělá blázna a ještě si to užívá. Na film budou rozporuplné názory, záleží na úhlu pohledu diváka. Já se budu držet zlatého středu, protože přesně tam tahle fekální zvrácenost patří. 45%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)
  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama