Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

otík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v Pojízdné kantýně, i zde se setkávají tři kamarádi, aby nakopali zadek těm zlým a proradným darebákům. Tentokrát sice spíše bojují mezi sebou a balí hezké slečinky, ale když už k akci a to především na konci přijde, je úžasné, co vše s kaskadéry dokázali natočit. Škoda jen, že tentokrát zcela chybí humor, mohlo to být o třídu výš. Souboj Jackieho a Benny Urquideze, se kterým se utkal ve špičkovém souboji právě v Pojízdné kantýně, je i tentokrát výtečný. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ty bitky jsou fantastické, sice nejsou tak hravé jako v pozdějších Jackieho počinech, ale jsou o to surovější. Romantická právnická linie působí jako parodie na červenou knihovnu a jeho propojení s případem továrny na kokain je hodně bizarní. Působí napsaná hodně narychlo, aby se borci mohli zase někde porvat. Milujete mě? Nezapomeňte jste pod přísahou. 😃 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Povedená a občas hodně divoká akční komedie. Rozhodně se nejedná o klasickou "Chanovku" jelikož zde Jackie nedostává o mnoho více prostoru než jeho kolegové. Film je plný slušných bitek, které jsou však občas až zbytečně zrychlené a působí nechtěně komicky. Po většinu filmu jsem se slušně bavil ale uvažoval spíše o nižším hodnocení avšak akční konec byl hodně povedený a vyzdvihl film na toto velice kladné hodnocení se kterým se stotožní hlavně milovníci hongkongské produkce pro které je tento film určen. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Příběh je prostinký, Jackie je právník, co to hraje na všechny strany, což ho neustále dostává do problémů... Ale souboje a choreografie jsou výborné! Fakt komické bylo, že film jsem měl předabovanej do angličtiny a zároveň jsem k němu měl české titulky přeložené z čínštiny (a předtím z angličtiny) a to, že se postavy v titulcích a ze zvukové stopy nazývaly jinými jmény bylo to nejmenší. Množství dialogů bylo úplně o něčem jiném.) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dočkáme se klasickejch asijskejch balících excesů, jako je předvádění se před partnerkou jako tanečník, zpěvák, podlejzač a chrlič komplimentů při každé příležitosti (trochu mi to připomínalo tetřeví tokání). Nic speciálního na tomhle filmu není. Bitky jsou furt stejně Chan-ovské, ale ne tak vypečené, jak jindy (nepoužívá tak moc věci povalující se okolo). Hodně si chlapci vyhráli s prohazováním sklama, oknama, skleněnejma skříňkama a stolkama. Mezi banálním příběhem obzvlášť za pozornost stojí ten plastickej běloch s namalovanejma očičkama. Vtipnou postavičku zastupuje hlavní chajsl s knírkem, ulejzanejma vlasama a s nepřetržitým doutníkem. Takovejch filmů už jste viděli stovky - Hong Kong to asi tenkrát vyráběl na páse běžícím... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)
  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)

Reklama

Reklama