Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu určitě akčnější ale pořád existuje mnoho lepších Chanovek. O příběh moc nejde a je opět velice jednoduchý. Největší problém filmu je v pomalém rozjezdu, kdy se na akci čeká poměrně dlouho. Později se to už sice začne rozjíždět ale pořád to není ono a mezi jednotlivými akčními scénami je jen nudná vata, ve které se nás občas pokoušejí herci rozesmát. Akční sekvence jsou povedené ale občas je vidět, že se tvůrci snaží kopírovat hollywoodské trháky (při jedné z přestřelek si nelze nevzpomenout na Predátora). Na druhou stranu konečná sekvence s helikoptérou a vlakem je dokonalou směsící skvělé choreografie a neuvěřitelných kaskadérských kousků. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Zakončení trilogie je doslova famózní. Vtipy jsou vtipné, akce je vymazlená a kaskadérské kousky neuvěřitelné. Jackie Chan ve své vrcholné formě a skvělá MIchelle Yeoh. Tomuhle filmu patří pět hvězdiček a přes to nejede vlak....jen by mě zajímalo jak by vypadal film kdyby se místo Michelle Yeoh k filmu připojil Jet Li. To by nejspíš pět hvězd nestačilo ale to je bohužel jen fantazie ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)

Reklama

Reklama