Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že s prvé dve časti ma až tak nedostali, tejto dávam slušný kredit. Aj keď prakticky sa podstata filmov nezmenila, dokonca by som povedal, že kaskadérskych kúskov a neuveriteľných scén je tu o čosi menej, film sa mi páčil o čosi viac. Možno je to scenárom, ktorý sa nebál ísť do zložitejšej zápletky, do viacnásobnej zmeny prostredia, či tým, že sa film snažil zaujať oveľa chytľavejšou hudbou. Komediálna zložka tiež dostala ten správny náboj, akčné scény veľkolepé a čo ma asi najviac nakoplo k vyššiemu hodnoteniu bol český dabing. Nemôžem si pomôcť, mne tá natívna reč príde neskutočne prepálená a groteskná. 80%. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)

Reklama

Reklama