Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Příliš akční, příliš rychlé a příliš uspěchané – to jsou esenciální charakteristiky většiny akčních komedií s Jackiem Chanem. Hongkongský „superpolicajt“ „Kevin“ Chan Ka-kui je vybrán vedením, aby se vydal do Číny a spolupracoval s elitní čínskou policistkou Jessicou Yang a zničil nebezpečný drogový kartel. Kevin je jediný policajt, který je schopen tuto misi zvládnout, a navíc je mistrem bojových umění. Je vyslán do čínského Guangzhou, kde se setká s ředitelkou čínského Interpolu, superintendantskou Jessicou Yang, která je neuvěřitelně krásná, inteligentní, schopná a ráda si procvičuje paměť. Jejich cílem je dostat se k Chaibatovi, drogovému bossovi v Hongkongu, a nejlepší cestou k němu je jeho stoupenec Panther. Panther je zavřen v čínském pracovním táboře, a tak se musí Kevin dostat do tábora a s lehkou dopomocí strážných společně s Pantherem utéct. To byla první velká akční scéna, ve které nechyběly vozíky na uhlí a lanovka. Kevin se dostane do Chaibatova gangu a Panther se za něj zaručí. Kevin se má vydávat za obyčejného vesničana jménem Lin Fu Sheng, který pracuje jako ředitel v továrně. Po cestě do Hongkongu projíždí Panter a Kevin přes jeho údajnou rodnou vesnici, a Panther trvá na tom, aby navštívili jeho rodinu. Kevin je zmatený a nikoho ve vesnici nezná, naštěstí jej přivítá tajná policie, vydávající se za jeho rodinu, a Jessica je jeho údajná sestra. Večer sedí Kevin a Panther v restauraci, a místní policie je chce zatknout, a tak následuje další akční scéna – rvačka v restauraci. Oběma se povede utéct a Pantherova důvěra je posílena. V Hongkongu jsou po počáteční nedůvěře přijati jak Kevin, tak Jessica a stanou se členy gangu. Následují další akce ve vojenském táboře v Thajsku a také v malajském Kuala Lumpur, kde je vězněna Chaibatova manželka Chen Wen-Shi. Je třeba zorganizovat její útěk, problém ovšem přijde z nečekané strany – Kevinova krásná snoubenka May pracuje jako průvodkyně v Kuala Lumpur, a všimne se svého snoubence s Jessicou, na kterou žárlí a ztropí pořádnou scénu u hotelového bazénu. Nejprve se to povede uhrát na to, že May je jen žárlivá vzteklá prostitutka, nicméně Pantherovi muži jsou všude…Jak jsem psal na začátku – spousta akce, při které se museli herci hodně zapotit a vytrpět obrovskou fyzickou námahu, vtipné momenty, u kterých jsem se hlasitě zasmál, dobře postavený příběh, a především spolupráce Číny a Hong Kongu ještě před rokem 1997, kdy se začal Hong Kong postupně vracet Číně se všemi neblahými důsledky. ()

Reklama

Wawer 

všechny recenze uživatele

Více peněz, více výbuchů, lepší námět, Michelle Yeoh, Čína, Malajsie,... Snaha trumfnout předchozí díly z Police Story křičí na všechny strany. Jako jakýkoli akční film by to u mě stačilo na spolehlivě na 4*, ale tohle je Police Story a třetí díl vypadá jako by to byl americký sequel s původními herci ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo super! Vtipnosť, nápaditosť, bezchybná akcia. Michelle Yeoh je fakt super a k Jackiemu sa veľmi hodila. Dosť som sa nasmial na nedorozumeniach prameniacich z jeho úlohy tajného agenta. Mám výhrady len k snúbenici, čakal som len na to, kedy jej niekto rozkopne hlavu. "Najpomalšia" časť, ale možno kvôli tomu aj najlepšia. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ka-Kui Chan(v českom preklade Kevin) prvýkrát opúšťa Hong Kong aby mohol pomáhať čínskej polícií. Pomáhať mu bude Hua v podaní Michelle Yeoh. Títo dvaja tvoria super dvojku policajtov v prestrojení a posúvajú sa od jednej akčnej scény k druhej. Ale mne to tam nestačilo. Chýbala mi tam nejaká tá "bezprostrednosť", ktorá bola v prvej časti. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)
  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama