Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (82)

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád. Je tu trojice Jackie, Sammo a Biao a všichni tři se výborně ohání. Jejich kombinace dycky potěší, ale co naplat, je tu první spolupráce v závěrečném fightu Jackieho a Bennyho Urquideze, který je naprosto ultimátní a celej fight doporučuju, protože je to skvělá podívaná. Jackie se nebál ani agrese a fight strašně dobře odsýpá. Tohle zabaví. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozný!! Bitky bez nápadu, bez šťávy, krátký...!! Film je totálně bez humoru!! Podle zdejšího hodnocení si snad budu raději myslet, že jsem viděl jiný film.....!! Tohle je neuvěřitelně nudná blbost!! Jednou větou: Ve filmu jsou bitky, odfláklé a krátké, možná skoro závěrečný souboj stojí aspoň za trochu pozornosti, Sammo Hung byl totálně nevyužitej, asi měl toho moc:)!! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další ze super řady akčních Chanovek. Opět jsem si užil v plné síle. Choreografie je výtečná a finální souboje nemají chybu. Chan a jeho spolukumpáni jsou výborní a i když by film možná trošičku potřeboval zkrátit tak vše naprosto funguje, akční scény, humor a prostě všechno. Těším se na další filmy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Obstojná Chanovka, ktorú drží nad vodou najmä úderné trio v hlavných úlohách. HongKongskí bijci zrejme potrebovali zmenu a tak sa rozhodli skúsiť trošku extotiky a musím usúdiť, že táto zmena vôbec nebola zlou voľbou. Z originálneho prostredia vychádzalo množstvo humorných situácií, ktoré neskôr Jackie využíval najmä v konfrontácii s americkou kultúrou. Pomer akcie a humoru je pomerne vyrovnaný, chcelo by to trošku horlivejšieho strihača, ktorý by dal filmu trošku väčší šmrnc a náboj, pretože miestami som sa trošku nudil. Finálny dojem to ale neskazilo, naopak ho v závere napravilo posledných pätnásť minút plných dokonalých súbojov a choreografických chuťoviek. 80%. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či tomu dať 3 alebo 4*, no asi v polovici som sa zažral do deja a bolo rozhodnuté. Jackieho filmy z 80. rokov mám radšej, než súčasné (až na pár výnimiek) a Jackie, Sammo a dovtedy pre mňa neznámy Biao Yuen sa postarali o slušný filmový zážitok. Lola v "mladšom vydaní" bola pre mňa taktiež príjemným prekvapením. Jedinou nevýhodou boli technické problémy, kedy som si stiahol občas hrubo nepresne preložené titulky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)
  • Kvůli pověře se film jmenuje Wheels on Meals a ne "Meals on Wheels". Golden Harvest produkovala dva filmy, jejichž názvy začínaly na písmeno M (Megaforce a Menage a Trois), oba ale byly spíše propadáky. Proto přehodnotili název, aby ten samý problém nepostihl i tento film. (SG-1)
  • Hongkongská verze se liší od evropské verze hlavním soundtrackem. To můžeme poznat v úvodu filmu a v závěrečné bitce Jackie Chan VS Benny "Jet" Urquidez. (tequilla)

Reklama

Reklama