Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catwoman (Elizabeth Gillies) chce ukrást drahocenný šperk. To ji ale staví přímo do hledáčku jak mocného konsorcia padouchů, Interpolu, tak i Batwoman (Stephanie Beatriz). (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabý príbeh, divná jazzová hudba a odporná animácia (to najhoršie z lacného anime okorenené o hroznú 3D grafiku). ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Asi ani nemá cenu psát, že je tenhle film nudný a nezajímavý. To určitě všem došlo hned po zhlédnutí traileru. Hlavní hrdinky nejsou úplně marné, ale tvůrci asi zapomněli, že dobrého hrdinu dělá dobrý záporák. Těch je tu bohužel hned několik a všichni stojí tak trochu za hovno. Je to zapomenutíhodný film, který fakt nechcete vidět. A já nemám na práci nic lepšího, než ho recenzovat. Ach jo. 4/10. ()

Reklama

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Za mě super, má to hodně "anime vibe". Supr bitky, celým filmem provází nekustečně skvělej soundtrack, kterej by byl na samotný pětihvězdový hodnocení. A taky je to trochu GRLPWR movie! Hrdinové i padouši jsou holky! ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Docela fajn DC animák. Zprvu jsem se bál toho anime stylu, ale ten nakonec ujde. Příběh je velmi lehce nadprůměrný, a je to fajn, tak na jedno puštění. Ale DC umí daleko lepší animáky. 7/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Catwoman bojuje proti Leviathanu a jednou jim ukradne nějaký šperk ten šperk je, ale označený nějakýma vojákama , kterým pomáhá Batwoman ti jí navrhnou, že pokud jim proti Leviathana pomůžou zruší všechny obvinění proti ní. Je to takový lepší průměr 60 procent ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama