Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Budu trapně souhlasit s ostatními a řeknu že Hewitt byla dost hrozná, otravná, příšerná atd atd... Samotný film byl debilní pitomost, což nevadilo, kdyby byl aspoň akční (což moc nebyl) nebo vtipnej (což bohužel taky ne). Jackie má pár fajn scén, ale moc to nezachrání. A světe div se, ani ty nepovedený záběry za moc nestály. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš komedie než akční, s několika zábavnými momenty a občas nějakou příjemnou akční vychytávkou, jako celek však nepůsobí nijak zvlášť oslnivě. Možná i proto, že scénárista nebyl jediný, kdo se příliš nesnažil. Jako by se všichni spoléhali, že to Jackie, byť stále stejně svižný a vysmátý, utáhne sám. Jako jednohubka na dlouhý večer nebo ještě delší cestu v pohodě, ovšem nic pro ty, kdo hledají něco víc. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Jackiem Chanem rozhodně žádná nuda nehrozí. Tady mu ke štěstí stačí zázračný oblek, který je nabušený nejrůznějšími technologiemi. Ten svého majitele vtáhne do světa netušených možností. Stane se z něho asijský James Bond, který má po svém boku krásnou ženu. Jennifer Love Hewitt tu skutečně sloužila jako ozdoba. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama