Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jackiho Chana a jeho akční filmy. Ostatně, bez něho by tento film nebyl tím čím je a tak i hodnocení a názor na něj stojí a padá s tím, jak moc "můžete" Jackiho. Příběh na pozadí je kravina, ale líbí se mi motiv i myšlenka s oblekem a Jimmiho trampoty v něm při pátrání. Je to film, který jsem si pustil už několikrát a do odpadu určitě nepatří. Po posledním zhlédnutí bych už tak štědrý asi nebyl, ale z nostalgie to tak nechám :). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, čo sa komu na tomto nepáčilo. Perfektná uletená bondovská komediálna Jackie Chan akcia so sexi Jennifer Love Hewittovou, sympaťákom Jason Isaacsom, vždy výborným Petrom Stormarom, čo viac si priať? Skvelá akcia, bondovské vychytávečky, oblek rulezzz, vtip presne podľa môjho vtedajšieho gusta, škoda, že nevzdniklo pokračovanie, zaslúžilo by si ho to. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi vzdáleně připomíná Stevena Seagala - měl v mládí pár dobrých filmů a potom jeho kariéra upadla a žil z minulosti. Stejně tak zde stárnoucí Chan nepředvádí nic, co by mě zaujalo. Vlastně celý nápad s agentským oblekem je už od začátku píčovina, ještě když je ovládanej hodinkama, ve kterých se listuje mezi aktivitama (a shodou okolností je požadovaná aktivita vždycky o jednu, max. dvě pozice vedle té současné). Jinak celý film průběžně koliduje mezi vtipností (např. když Jackie "císař" Chan tancuje a dělá poměrně dlouho anusem na villaina a jeho idiotskou snoubenku) a trapností (fight na střeše, agentská akce na konci). Kdyby Jennifer Love Hewitt vykopli (beztak je to shit herečka) a místo ní byla hlavní hrdinkou Debi Mazar, tak by aspoň bylo na co koukat... ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)

Reklama

Reklama