Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackie špulí zadek na všechny kolem, no peklo. Tohle si Jackie určitě mohl odpustit. Na J.L. Hewitt je skvostný pohled a několikrát krásně dokáže hlasem imitovat, hlavně tedy tu hloupoučkou blondýnku. Akční scény jsou možná nejslabší co jsem měl možnost u Chana vidět. Tentokráte se nedostavily žádně moc nápady. Snímek vyložěně nenas**e, ale určitě nenadchne. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z najhlúpejších Chánových filmov od r. 2000. Absolútne nechápem, prečo vzal takú stupiditu. Nie že by tu neboli vtipné momenty, ale boje stoja za prd - šňúry sa používajú aj tam, kde nie sú potrebné, a kaskadérske veci sú tak okaté, až to bolí. Na rozdiel od iných, aj amerických, tento film rozhodne nestojí na súbojoch, kde je poznať Chánove prispenie, jeho štýl, choreografie atď. Aj ja som to pochopil ako akúsi paródiu. Toto predsa nemôže brať nikto vážne. Ale tak aj tak - film nebol nijako zábavný a celkovo mi to prišlo ako hrozná hovadina, ktorá sa môže páčiť snáď len skalným fanúšikom Jackieho Chana. Pre mňa nuda, hlúposť, na ktorú si človek za týždeň ani nespomenie. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael J. Wilson a Michael Leeson. Kamera : Stephen F. Windon. Hudba : Christophe Beck a John Debney. CHYBA VE FILMU - Když ze začátku filmu ujíždějí z vodárny, mají stříbrný kabriolet, z parkoviště už však Dal Blanová ujíždí stříbrným autem ale z pevnou střechou. CITÁT - JIMMI TONG (Jackie Chan) - Já jsem Tong. James Tong.......... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama