Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tady tvůrci krapet přestřelili. Parodie špionážního motivu je zřejmá, ale značně se tu přehrává, přehnaně skotačí a vůbec dějí divné věci. Největší zklamání přichází od Jackieho Chana, který tu viditelně při svých výskocích během zápasů používá lana. Pravda, má už svůj věk, ale než tohle, tak to vůbec. Sem tam něco pobaví, ale kde je ztřeštěností mnoho, tam jich je příliš. Po kratší době už unavují a stávají se nezábavným artiklem představ tvůrců. Inu, ne pokaždé se zdaří. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Donútiť Jackieho hrať vo filme chlapíka, ktorý je do bojových umení úplný blbec, je ako učiť divokú šelmu pri chytaní koristi predstierať, že žila celý život v zajatí. Tento typ humoru teda naozaj nevyšiel a ani Jackie toho nemohol veľa predviesť, čo je škoda, keďže biolo-akčné hodiny mu už neúprosne tikajú. Miestami som mal pocit, akoby Jackie mal všetkého dosť a akoby sa chcel sa z toho sprostého obleku vyzliecť a chcel nakopať všetkých tvorcov niekam. Cirkusové čísla patria totiž do cirkusu a nie pred kameru, kde som čakal ďalšiu príjemnú oddychovku. Namiesto toho je vo filme vidieť len kŕčovitú akciu, priemerné hlášky a zmätený scenár toho tiež veľa nezachraňoval. 50%. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná komedie. Odpustil bych si komentáře hlasatelů ve stylu - svěží STYLOVÁ komedie. Jo - byla to parodie na bondovky a ten oblek byl vynikající. Hmaty a chvaty Jackie Chana dobré. Většinu filmu jsem se bavil. Jennifer Love dokazuje, že jako "herečka" se hodí pouze do teenagerovských vyvražďovaček a komedií. Ještě lépe se bude ale vyjímat na stránkách pánských časopisů. Volba na ni jako hlavní představitelku ženské role zřejmě padla díky tělesné výšce, aby pasovala k Chanovi... Jinak je to ale pěkná holka... ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama