Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Silně rasistická romantická vztahovka, která se vedle samotné romantické linky zabývá rasovými a náboženskými tématy, rezonujícími ve společnosti. Tato témata společně s přetrvávajícími předsudky ve společnosti provází diváka po celou dobu snímku, a čas od času ji proloží Jonah Hill v roli Ezry nějakou tou svojí typickou absurdní hláškou ("Sundám si botu, abych si ji nepokrčil" - top xD). Samotný scénář nikterak nad podobně laděnými romantickými komediemi nevyčnívá a řadí se k průměru. Z obdobného ranku bych divákům doporučil scénáristicky vybroušenější francouzský snímek Co jsme komu udělali?, kde se pobavíte mnohem víc. Hodnotím třemi hvězdami. 🙂 (27.01.2023) ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Za mňa je toto chybne otagovaný film, pretože aby som niečo zaradil do komédie, musel by som sa aspoň raz zasmiať a nemať znudenejší výraz z účasti na tomto, než vyslovene otrávene sa tváriaci Duchovny. Toto je len zakomplexovaný, ukrivdený, ubulený kúsok, ktorý z vysoka kašle na nejakú chémiu a romantiku medzi postavami a zabíja a sabotuje si každú jednu scénu tou až kŕčovitou snahou napchať všade, aj do tej najnevinnejšie rozbehnutej konverzácie, nejaký sociálny, kultúrny, rasový, či náboženský komentár. Poväčšinou však zúfalo nútene, ťažkopádne a nevtipne. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fucking rich people. Extrémne spiatočnícky film (azda by to nefungovalo ani v 80tych rokoch) s nesympatickými a nedôveryhodnými postavami (ústredné duo nemá žiadnu chémiu) a generickým príbehom, ktorý viac ako rozdiely medzi židmi a čiernymi moslimami ukazuje tupotu amerických zbohatlíkov bez ohľadu na rasu či náboženstvo. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Celý film je ako Rytmusov klip, kde text písal niekto na argumetačnej úrovni Blboša Blahu. Romantická komédia, ktorá postráda humor a chémia hlavných postáv sa dá prirovnať k vedeckému významu detských pokusov s mydlovými bublinkami. Sociálna kritika sa limituje na nutnú potrebu lacné šokovať ultra drsnými vyjadreniami, bizardnými postavami. Napriek tomu, viac rezunuje bling-bling, pozlátko a trápne charaktery hlavných postáv. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Napřed to zvoleným jazykem ("Chováš se ke mně jako Pusha T a já potřebuju, abys byla spíš jako Future", "Nedáváš mi ani Take Care Drakea, ale „Houstonatlantavegas“ Drakea") nefunguje vůbec. Pak si to docela sedne v rámci klasického komediální mustru o pekelném seznamování rodičů, aby to po vší té snaze o nějakou myšlenku na téma rasových vztahů skončilo jako tradiční hollywoodská romantická komedie. 45 % ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama