Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými jednooký králem. V dnešní době se komedie téměř netočí, tak člověk musí být vděčný za cokoliv. Strašně dlouhou dobu to není vůbec vtipné, ale pak hlavně díky Julii Louis-Dreyfus, jsem se párkrát docela zagebil. Eddie Murphy se drží hodně zkrátka. Ta fotr je lotr postava si zasluhovala větší show. Musím uznat, že se mi to vlastně docela líbilo. ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojná, pár krát som sa zasmiala, pár krát rozčúlila a hlavne sa mi páčilo,že film nebol natočený ako v poslednej dobe veľa filmov so zameraním na to,ako veľmi sa ubližuje černochom.Ale ukazuje aj druhú stranu,ako si oni to zlé nájdu vo všetkom,aj v nevinnej debate o čomkoľvek a sami vystupujú mnohokrát rasisticky voči belochom,ale to už rasizmom nenazívajú.Poukazuje aj na to, ako sa beloši pod tlakom spoločnosti vehementne snažia prijať ich medzi seba,ale oni o to vôbec nestoja,lebo aj v tom predsa musí byť zlí zámer.Bolo to zaobalené do humoru a lásky,aby to nevyznelo tak okato,ale ja som v tom našla presne tento odkaz a som s výsledkom spokojná, pretože tiež vnímam túto problematiku v komunikácii a vnímaní týchto dvoch odlišných rás takto. Samozrejme,že rasizmus existuje, ale nie každý bieloch je rasista a nie každý čiernoch je obeť. ()

Reklama

NiWi 

všechny recenze uživatele

U komedií se zas tak často nesměju, a tak mne samotného překvapilo, že tato mi přišla docela vtipná. Horší věc je, že vtipná je především svými debilními dialogy, které ale z nějakého důvodu občas zkrátka pobaví. Celkově je film ale prošpikován tématy rasových rozdílů, která jsou podávána tou nejstupidnější a nejotravnější cestou, a nám Evropanům, a Čechům k tomu nic moc neřeknou. Do toho přidejte dementní vedlejší postavy, které vám budou většinu stopáže lézt na nervy, alespoň ústřední dvojice je v rámci možností trošku racionálně uvažující. Braková historie režiséra / scenáristy jako tak nějak mluví za vše, a troufnu si říct, že ty zábavnější pasáže má na svědomí v rámci scénáře Jonah Hill. Zbytek je jen otravná echt emerická rasová agitka promovaná jako "komedie o střetu kultur", která je sice občas zábavná, ale věnovat jí čas pro nás český Pepíky asi nemá moc smysl. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nejde len o to, že vtipy nie sú vtipné, alebo že ich dostali geniálni komickí herci ako Eddie Murphy a Julia Louis-Dreyfus, aby ich predviedli, čo musí byť nejaký druh popkultúrneho zločinu. Najväčší problém je v tom, že tu nie je ani jeden prípad rozpoznateľného ľudského správania v celom filme. 2/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rád bych předem upozornil, že zdejší hodnocení jsem viděl až po shlédnutí filmu. Vlastně zásadní a jediný důvod, proč jsem film okamžitě pustil, byl Eddie Murphy. Toho mám rád kdekoliv. Jen tady jsem teda po první půl hodině hodně pochyboval, že to dokoukám. Dialogy jsou totálně poplatný době. Nepochybuju o tom, že takhle se dneska baví mladí (a jistě nadějní) v Americe. Mně to ale přišlo jak u debilů na dvorečku a když do toho poměrně záhy začali motat náboženský hovna, opravdu stačilo málo, abych to vzteky nevypnul a nebědoval nad herci. U Jonaha Hilla by to bylo jedno, ale Eddie Murphy a David Duchovny by mě mrzeli. Po té půl hodině se z toho ale naprosto nečekaně vyloupla pseudo rasistická konverzační romantická komedie, která všechny ty hovna zabalila do setkání dvou odlišných rodin, kde jedna je židovská, druhá muslimská (a ještě k tomu černá) a mělo to i světlé momenty. Nakonec jsem to dokoukal a hodně přemýšlel jestli dám tři hvězdičky. Jakmile jsem si ale vzpomněl na ty diskuzní kydy, hned jsem se vzpamatoval a vpálil dvouhvězdu. Obávám se, že tohle je přesně ten druh filmu, který ukazuje danou dobu a bojím se, co přijde příště. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama