Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

charles3 

všechny recenze uživatele

Originální kombinace J.Hilla, E.Murphyho a D.Duchovnyho v jinak veskrze průměrné romanticko-ironické komedii s podivným střihem a podivně působícími statickými dělenými meziobrazy. Nicméně Murphy zde po Mr. Churchovi znovu potvrdil, že je po 40 letech od své filmové premiéry také schopen solidního hereckého výkonu. 55 %. ()

inspektorsvihak 

všechny recenze uživatele

kvalitně nastartovaná sázka na jistotu v přehlídce přenesených pojmenování servírovaná v krabím stylu současných trendů se zamotanými moudry rádoby povyšující ujetost na novou normovou úroveň, co se však boří do klasické vykvedlanosti a místo oněch boření stereotypů o souznění na přelomu milénia bourá buňky hovězím humorem bořka stravitele ()

Reklama

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že některé dialogy mně nepobavily. Srovnávání holokaustu a otroctví bylo upřímně funny a pár dalších dialogů u kterých jsem se usmál tam bylo. Ale celkově mi přišlo, že to na sebe moc nesedělo a buď byla většina textu improvizace, nebo někdo opravdu neměl dostat zaplaceno za ten scénář. Každopádně to nebylo nic jiného než co jsem očekával. Klasický film s p. Hillem. Někdy se zadaří více někdy méně. 3/10. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Silně rasistická romantická vztahovka, která se vedle samotné romantické linky zabývá rasovými a náboženskými tématy, rezonujícími ve společnosti. Tato témata společně s přetrvávajícími předsudky ve společnosti provází diváka po celou dobu snímku, a čas od času ji proloží Jonah Hill v roli Ezry nějakou tou svojí typickou absurdní hláškou ("Sundám si botu, abych si ji nepokrčil" - top xD). Samotný scénář nikterak nad podobně laděnými romantickými komediemi nevyčnívá a řadí se k průměru. Z obdobného ranku bych divákům doporučil scénáristicky vybroušenější francouzský snímek Co jsme komu udělali?, kde se pobavíte mnohem víc. Hodnotím třemi hvězdami. 🙂 (27.01.2023) ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Rasistická sračka, kde je bělochy pohrdáno. To by nemusel bejt špatnej nápad, ostatně výborně využitej je ve filmu Co jsme komu udělali. Ale to by musel napsat scénář někdo inteligentní, ne Hill, kterej tu navic hraje naprosto nesnesitelně. Duchovny vypadá, jako kdyby sem vubec nepatřil nebo spíš ani nevěděl, kde je. Murphy se snaží vyždímat z toho aspoň něco, ale když neni ve scénáři nic dobrého, tak s tim nic neudělá. Vsichni se tu chovaj jak dementi v náhodně poslepovanejch scenach, který nedavaji smysl a nikdo tu vlastne neni sympatickej. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama