Reklama

Reklama

Rozhodnutí nebo život

  • Velká Británie Choose or Die
Trailer

VOD (1)

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Bolo mi jasné do čoho idem, takže sklamaný ani nie som. Je to taký typický netflix horor, ktorý ani náhodou nevystraší a na ktorý zabudnete behom hodiny. Zaujímavý nápad s hrou, ktorá zabíja celkovo však veľmi zle využitý a aj napriek kratučkej stopáži som sa nudil. Na horor veľmi slabé, krvavé scénky na úrovni 15+ a strašidelnosť nulová. Aspoň trocha ma bavil Asa, ktorý ale nie je hlavnou postavou ako som dúfal takže tam je dosť málo. Radšej to mohlo byť poňaté troška vtipnejšie, nakoľko tento vážny podtón tomu vôbec nesedel. Koniec ako tak okej. Za mňa určite nie a slabšie 2*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejočekávanějších hororů se proměnil v největší utrpení - ovšem ne hororové utrpení, které jsme všichni čekali, ale utrpení diváka, který byl nucen sledovat 84 minut tohohle patlajzu, který tvůrci označují jako "film". Asa Butterfield je dobrý herec, ale zde je úplně mimo a ani jeho jméno nedokáže zachránit tuhle tragédii. Děj nedává smysl, se Sawem to nemá nic společného, o atmosféře se nedá mluvit, „gore“ (pokud se to tak dá nazvat) je nezáživné a nudné a celkové vyústění filmu je k smíchu. Tragické ve všech směrech a za 10 minut už ani nevím, že jsem film viděl. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Minimalistický horor, ktorý, ako to užívateľ silentname zaznamenal, nepriamo sa inšpiruje takými snímkami ako Truth or Dare a Countdown. Škoda za nie vždy logický prístup a vedenie príbehu, ktoré nechajú svoje stopy na filmu. V danej forme zbytočná snaha o pokus nechať si otvorené zadné dvere pre prípadne pokračovanie. Trochu (nie príliš príjemné) prekvapenie, že v danom (typickom) B-čkovom filme sa objavujú aj takí herci ako Asa Butterfield či Eddie Marsan. P.S.: Počítač didaktik potešil. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet s vraždiacou hrou z 80. rokov bol zaujímavý, ale žalostne nedotiahnutý. S výnimkou prvej (sklo) a druhej (potkan) úrovne boli zvyšné vrátane finálneho bosa nezáživné. Film navyše nemá žiadnu sympatickú postavu, ktorej by sme držali palce v boji. Asa Butterfield a Iola Evans sú nudnou dvojicou na pohľadanie a vôbec si nespomínam na to, ako sa ich postavy volali. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Když bych si měl pomoci názvem tohoto snímku tím, že bych se zeptal, jestli se rozhodnout film sledovat, nebo raději zemřít, tak bych upřímně doporučil klidně sledovat, jelikož to zas až taková sračka není, i když převaha těch negativních dojmů je zde vážně velká. Mezi ty nejzásadnější každopádně patří fakt mizerný casting, kdy mám na mysli především ústřední herečku, která je extra nesympatická, odpudivá a herecky totálně marná, obtloustlý Asa Butterfield to též zrovna nezachraňuje a o šíleným zbytku pak ani nemluvě, zde se prostě jedná hromadně snad o jedno z nejkatastrofálnějších obsazení vůbec, no a pak mě určitě nepotěšila ani obrovská nesmyslnost celé té zápletky, v čele s totální nedotažeností jednotlivých scén, kde se sami tvůrci utápěli v úplně paskvilovitém vysvětlování, nedávající ani hlavu, ani patu, je to zkrátka opravdu silně nedotažený story, které se vymklo kontrole. Proč to ale nemohu úplně hodit do kanálu je, že jednotlivé scény, když tedy pominu onu jejich nesmyslnost, tak jsou poměrně zábavné, chvílemi i nápadité, efektně zpracované a třeba závěrečný souboj mezi ústřední hrdinkou a Eddie Marsanem lze považovat za parádní scénu, která mě fakt dostala. Jinak co se týče napětí, to se zde nevyskytuje a jistou atmosféru tu pak sice lze vycítit, nicméně mě osobně neoslovila a ani filmu samotnému zrovna také nepomohla k nějakému lepšímu dojmu. Rozhodnutí nebo život je zkrátka v jednotlivých scénách docela zábavná podívaná, nicméně jako celek je to šílený nesmysl, přežít se to ale dá bez nějaké zásadnější újmy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama