Reklama

Reklama

Rozhodnutí nebo život

  • Velká Británie Choose or Die
Trailer

VOD (1)

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Že já se vždycky dostanu k takový kravině. Mr Hlad ohodnotil horor? Tak se na něj podívám. Nojo, já vím, že me svým komentářem odrazoval, ale béčkový horor ve stylu Jumanji a Saw mě celkem zajímal. Bohužel jsem dostal příšernou a nudnou sra*ku. Není to napínavý, není to zajímavý a těch 85 minut mi přišlo jako 120. Netflix přichází o předplatitelé a nutno říct, že dobře jim tak... Někdo by se tam měl vzpamatovat. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Holka objeví u kamaráda co sbírá počítače a staré hry počítačovou hru co Vám nabízí, že pokud ji vyhrajete dá Vám 125 000 a začne ji hrát. Akorát, že to není obyčejná hra, ale hra založená na rozhodnutích. Dobrý námět zpracování horší to jak to ovlivňuje všechny lidi se ani nevysvětlí a konec je nedořešený jelikož ten chlap vyhrál a stejně prohrál. 60 procent ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Minimalistický horor, ktorý, ako to užívateľ silentname zaznamenal, nepriamo sa inšpiruje takými snímkami ako Truth or Dare a Countdown. Škoda za nie vždy logický prístup a vedenie príbehu, ktoré nechajú svoje stopy na filmu. V danej forme zbytočná snaha o pokus nechať si otvorené zadné dvere pre prípadne pokračovanie. Trochu (nie príliš príjemné) prekvapenie, že v danom (typickom) B-čkovom filme sa objavujú aj takí herci ako Asa Butterfield či Eddie Marsan. P.S.: Počítač didaktik potešil. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad s prokletou hrou není vůbec špatný, ale bohužel je zle nedotažený a celé to provedení kulhá na obě nohy. Ani moc nevadí, že tu prakticky nic nedává smysl a vlastně ani to, že se nedozvíme nic o tom jak a proč hra vznikla ani proč si zvláštně ohýbá vlastní pravidla, ale dohromady to prostě nefunguje a není to ani zdaleka taková zábava jaká by mohla být. Občasný retro vizuál a hudba je fajn, hlavní hrdinka celkem sympatická a ani Asa Butterfield ve své obvyklé poloze (pochybuji že má jinou) mi tu nevadil, ale potenciál minimálně na solidní gulity pleasure tu byl mnohem větší...45% ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Čakal som zaujímavý horor z herného prostredia ale výsledok bola fakt debilina. Nápad fajn ale realizácia hrozná. Herecké obsadenie slabé a nezachránil to ani Asa. Najlepšia scéna bola tá v reštaurácii. Inak nuda a hrozná uspávanka. Mal som čo robiť, aby som nezaspal a dopozeral to. Slabá 1* je maximum, čo si to zaslúži. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama