Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (245)

borec999 

všechny recenze uživatele

"Poďme mu odkusnúť vtáka!" Psia jazda by sa dala odsúdiť ako ďalšia primitívna, nechutná a fekálna americká komédia. Čiastočne je to aj pravda a podobným štýlom humoru film na diváka útočí. Zároveň je však na filme vidieť, že tvorcovia sa s námetom vyhrali: veľmi trefne si robia srandu z typicky nepochopiteľných prejavov správania psov (ale efektne aj z viacerých psích filmových dojákov ako napr. Marley a ja) a pri krátkej dĺžke, bujnej fantázii a kreativite scenáristov to bola nakoniec fakt sranda. Príbeh je jednoduchý (zavrhnutý es s partičkou nájdených túlavých psov ide odkusnúť svojumu už bývalému pánovi vtáka) a slúži len ako spojivo jednotlivých sekvencií, avšak podarilo sa do neho predať niečo navyše (traumy jednotlivých postáv a filozofovanie), tak aby to nebolo len o sexovaní, pití, sraní a iných potrebách. Neviem ako je na tom dabing, ale dôrazne doporučujem pôvodné znenie, jednak kvôli hlasom Willa Ferrella a Jamieho Foxxa a druhak preto, že preložiť niektoré gagy do nášho jazyka môže byť veľmi náročné. Film má inak výborné tempo, kopu humorných momentov (nevadí keď vám niektorý vtip nesadne, do pár sekúnd príde ihneď ďalší) a síce nie je tak dobrý ako napr. podobne ladený Macík, no i tak stojí za to dať mu šancu, Teda ak ste otrlejší a podobný drsnejší humor vám nevadí... 70% ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Český dabing tomu určitě přidává šťávů. Tohle není Hačiko a jeho příběh, to je vypičený revenge roadtrip za ukousnutí lidské klobásy. V jednoduchosti je síla a tohle vyloženě příjemně uteklo, pár fórů bylo výborných a šťastný konec v psím podání vždycky potěší. Jednorázovka, žádný velký biják se nekoná. ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

"Vocasy na tripu" je rozhodně jeden z nejzábavnějších a nejhrubších filmů letošního roku. Skvělý protilék na všechny ty přeslazené filmy o psech, které by z vás mohly udělat diabetika závislého na inzulínu. Je to film plný černého humoru, jehož scénář přesahuje rámec neuctivých vtipů a situací a dosahuje kvalitních komických momentů. Pejsci vypadají pěkně a mají skvělou hereckou bravuru i design, spolu s úžasnými vizuálními efekty, které mísí realitu se CGI. Čtveřice hlavních psích hrdinů je velmi sympatická a každý má svůj komediální timing (nejvíc však válí bostonský teriér který trousí jednu šílenou hlášku za druhou). Přihoďte svižné tempo, jednoduchý ale účinný příběh, poselství a smysl pro ospravedlnění a tento film o vybití zlosti uspěje na úrovních, pro které byl určen. "Vocasy na tripu" se mi prostě trefily do vkusu… Je tu spousta grafického obsahu, sprostých slov a nevhodných momentů a také se mi líbilo, jak neúnavně dává najevo temnější a špinavější stránky lidství a zobrazuje některé provokativní formy. Jo a nezapomeňte se podívat na potitulkovou scénu :-D /80%/ ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezme-li nějaký nevědomý rodič své dítko na Vocasy na tripu s vidinou toho, že dostane další Psí poslání - na které mimochodem film nejednou okatě poukazuje (mrk, mrk, Dennisi) - tak bezpochyby zažije nemilé prozření. Greenbaumův film je po čertech (či po psech?) řízná komedie, u níž jsem v kině obdivoval českou vulgární slovní zásobu, zejména pak naše sprostá kompozita. Originál by byl jistě hlasově charismatičtější, ale dozajisté i verbálně chudší. Vocasy na tripu si neberou servítky a sypou na diváka jednu více či méně povedenou hlášku za druhou, zároveň ale tvůrci nezapomněli být didaktičtí, takže se v té přehršli nadávek skrývá i pár životních mouder. Třešničkou na tomto nemístném, perverzním dortu, na němž namísto svíček plápolaly falické výrazy na stou způsobů, byla scénka s Wrecking Ball. P. S. "Pros*rte se ke svobodě!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (fisus)
  • Natáčalo sa od 20. septembra do 7. decembra 2021 v Atlante v štáte Georgia. (Arsenal83)
  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)

Reklama

Reklama