Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (255)

Claw 

všechny recenze uživatele

"Vocasy na tripu" je rozhodně jeden z nejzábavnějších a nejhrubších filmů letošního roku. Skvělý protilék na všechny ty přeslazené filmy o psech, které by z vás mohly udělat diabetika závislého na inzulínu. Je to film plný černého humoru, jehož scénář přesahuje rámec neuctivých vtipů a situací a dosahuje kvalitních komických momentů. Pejsci vypadají pěkně a mají skvělou hereckou bravuru i design, spolu s úžasnými vizuálními efekty, které mísí realitu se CGI. Čtveřice hlavních psích hrdinů je velmi sympatická a každý má svůj komediální timing (nejvíc však válí bostonský teriér který trousí jednu šílenou hlášku za druhou). Přihoďte svižné tempo, jednoduchý ale účinný příběh, poselství a smysl pro ospravedlnění a tento film o vybití zlosti uspěje na úrovních, pro které byl určen. "Vocasy na tripu" se mi prostě trefily do vkusu… Je tu spousta grafického obsahu, sprostých slov a nevhodných momentů a také se mi líbilo, jak neúnavně dává najevo temnější a špinavější stránky lidství a zobrazuje některé provokativní formy. Jo a nezapomeňte se podívat na potitulkovou scénu :-D /80%/ ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník zvířat a psů obzvlášť se samozřejmě ráda dívám na filmy s pejsky jako hlavními hrdiny. Ty většinou můžeme rozdělit do dvou kategorií - komedie pro celou rodinu a uslzená dramata, po kterých jste zralí na návštěvu terapeuta. O téhle komedii jsem se dozvěděla nedlouho před její premiérou a rozhodně ji nemůžu doporučit těm z vás, kteří nemáte rádi sprostá slova a sexistický humor. Ze stejného důvodu ji nemůžu doporučit ani rodičům s dětmi, její přístupnost je totiž 15+. Hlavními hrdiny jsou sice roztomilí pejsci, ti ale místo štěkání mluví hůř než dlaždiči. Jednoduchou zápletku o psovi, kterého jeho zlý páníček odveze desítky kilometrů daleko, aby se ho zbavil, tvůrci filmu prozíravě zabalili do devadesáti minut plných drsných a hodně sprostých vtipů. Nebáli se ale ani dojemných chvilek jako vystřižených z psích dramat, ze kterých si často zároveň dělají legraci a přímo na ně odkazují (například jedním hodně vtipným hereckým cameem). Musím pochválit také vynalézavý a kvalitní český dabing (v kině jinou verzi neuvidíte), ráda se ale podívám také na originální znění. Jeden z nejlepších filmů roku, no fakt! Jenom musíte být trochu odolní :). Skoro 5*. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Asi jsem původně očekával příliš a tak mi dílo přišlo pouze jako velice přehypovaná vulgární psí komedie. Sledování sice zdaleka nesplňovalo má očekávání, alespoň to však bylo natolik poutavé, aby si udrželo moji plnou pozornost a za těch několik úsměvů mi to asi stálo. Nejedná se sice o nic výjimečného. Vlastně jde jen o několik ucházejících vtípků a nápadů z psího úhlu pohledu na věc. Pak je tu ale finální půlhodinka a tam musím uznat, že to tvůrci neskutečně zabíjí (v dobrém), což mne ještě donutilo zauvažovat o lepším hodnocení. No možná příště. 69% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh Psej jazdy je síce vo svojej podstate jedno veľké klišé, ale tejto nálepke sa nijak nebráni. Pracuje s dejom známym zo psích filmov, ktoré sme už stokrát videli, a ohrané klišé paroduje všetkými možnými spôsobmi. Niekedy mu to vyjde, inokedy nie, ale celkovo vo mne pretrvávajú pozitívne dojmy. Aj preto tejto šialenej komediálnej novinke určenej výhradne pre divákov na 18 rokov udeľujem slušných 7,5/10. Ak patríš medzi milovníkov psov a vieš si užiť aj drsnejší, politicky nekorektný humor plný vulgarizmov, poď toho. V opačnom prípade zaraď spiatočku. Viac v recenzii. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezme-li nějaký nevědomý rodič své dítko na Vocasy na tripu s vidinou toho, že dostane další Psí poslání - na které mimochodem film nejednou okatě poukazuje (mrk, mrk, Dennisi) - tak bezpochyby zažije nemilé prozření. Greenbaumův film je po čertech (či po psech?) řízná komedie, u níž jsem v kině obdivoval českou vulgární slovní zásobu, zejména pak naše sprostá kompozita. Originál by byl jistě hlasově charismatičtější, ale dozajisté i verbálně chudší. Vocasy na tripu si neberou servítky a sypou na diváka jednu více či méně povedenou hlášku za druhou, zároveň ale tvůrci nezapomněli být didaktičtí, takže se v té přehršli nadávek skrývá i pár životních mouder. Třešničkou na tomto nemístném, perverzním dortu, na němž namísto svíček plápolaly falické výrazy na stou způsobů, byla scénka s Wrecking Ball. P. S. "Pros*rte se ke svobodě!" ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (fisus)
  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)

Reklama

Reklama