Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (255)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Kadence vulgarismů sama sebe pohřbila v této psině a popravdě to pak až tak taková psina nebyla! Netlačit tolik na pilu by u tohoto spektáklu rozhodně pomohlo a nadávky by se pak nezdály naprosto zbytečnou dlaždickou mluvou. Já sám proti tomu nejsem, ale skoro až v nezdravé míře si to řekněme přiožralý v putyce a je hotovson. Tohle není South Park, ale máme tu čokle, tam s nima do psí prciny nekujte takové pikle... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud jde u umocnění humoru vulgaritami, jsem jednoznačně fanouškem takzvaného Cimrmanova šrapnelu. To, co jsem zažil tady, mi připomínalo spíš kobercové bombardování (když už to z diváka neudělalo trhané vepřové na první dobrou, střepinám už neunikl). Na druhou stranu uznávám, že i když se jinak snímkům s různými zvířátky raději vyhýbám (bo citová ždímačka = pruda), tady jsem se po celou dobu v rámci možností bavil. A abych řekl pravdu, ani ten slovník nepředstavoval nepřekonatelnou překážku, tu si vystavěl scénárista, který evidentně vsadil na to, že osloví hlavně diváky Prciček a podobných filmů, takže se postaral především o dostatečné množství čokoládových lanýžů, zatímco se mu z příběhu tu a tam vytratila logika. Ale jo, jako jednoduchá zábava na jedno zhlédnutí to vcelku fungovalo. / Poučení: Co si počůráš, je tvoje. ()

Reklama

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9.5/10. Svérázný humor a mluva jak za starých dobrých časů South Parku. I tak by se dal v jedné větě shrnout nejkomediálnější film roku 2023. Pokud Vám nesedne přisprostlý humor, filmu se vyhněte jak čert kříži. Pro ty ostatní film nabízí nekontrolovatelnou smršť vtípků ze světa psů i lidí. Hláška "prosereme se ke svobodě" patří k tomu nejlepšímu z tohoto filmu. Bohužel těch hlášek tam bylo tolik, že si z jedné projekce nestihnete zapamatovat všechny ty klenoty, co tam zazněly. Pomrknutí na ostatní psí filmy jako Psí poslání či Marley a já bylo taky vtipné, koneckonců přítomnost Dennise Quaida zde není jen tak náhodou. Závěrečný souboj smečky proti Dougovi, měl snad všechno, kvůli čemu Vám nedoporučuji jít na tento film s jídlem a pitím. Nekorektní dobrodružství psích hrdinů si pro mě získalo titul nejlepšího filmu roku 2023 v kategorii komedie. Za zmínku stojí i kvalitní český dabing, díky kterému může vyniknout naše krásná čeština a její peprnější slovíčka. Tak jak si mé srdce získalo Psí poslání za dramatický příběh co drásá srdce, tak naopak Vocasy si získaly mé sympatie za 90 minutový záchvat smíchu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tuhle kravovinu jsem se fakt hodne tesil a uprimne receno, nakonec jsem krapet zklamanej. V podstate trailer natazenej na hodinu a pul. Zacnu tim, co se mi libilo. Pribeh je sice ocekavane stupidni, ale ve svy jednoduchosti vlastne skvelej, na nic si nehraje a je to takova ujeta verze Neuveritelny cesty. Fajn taky je, ze v drtivy vetsine pripadu neni poznat, jestli koukame na realnyho psa, loutku nebo nejakej digital. Navic dej svizne odsejpa, fory jsou obcas fakt perfektni a hlaskujici Will Forte je skvelej. Navic si tvurci pohrali snad se vsema klasickejma psima stereotypama typu petard, sbirani hoven, posta a vse perfektne vyuzily ve filmu. No a co se mi nelibilo, je to vicemene asi jedina vec a fakt bych necekal, ze to nekdy u nejakyho filmu reknu, ale jsou to nadavky. Tenhle film je fakt extremne sprostej a nepadne snad veta, kde by neco nezaznelo, jenze problem je, ze jsou to furt dokola ty stejny kecy a obcas to pusobi az skoro krapet nucene a po chvili to proste zacne bejt otravny, ze tvurci casto misto vtipu sazej jen na nadavani. Ale jinak jsem fakt dobre bavil. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)

Reklama

Reklama