Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

maddy 

všechny recenze uživatele

Zúfala vykrádačka Ready or Not, ktorá však oproti menovanému filmu má o polovicu, ak nie aj viac, nižšiu zábavnosť. Rozjazd je na podobný typ hororu neskutočne zdĺhavý a prvú hodinu sa tu doslovne nič zásadné nedeje. Následná naháňačka po upírskom sídle však chuť tiež vôbec nespraví, pretože sa až zúfalo drží v ratingu PG-13, takže sa nedá čakať žiadna brutalita, no problémom je, že tu absentuje aj akékoľvek napätie, atmosféra a celé to je také nemastné, neslané až beda. Navyše v závere zúfalo prepálené čo sa týka CGI. Toto by úplne zapadlo aj ako direct-to-VOD, v kinách to nemá čo hľadať. Zúfalo nezáživný horor. CELKOVO: 4/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[50%] Viděno v kině. No, určitě jsem velké plátno neplánoval, ale měl jsem jednak zdarma lístek a navíc jsem se chtěl trochu i z téhle blbé doby odreagovat. No a výsledek? Ten je asi takový jaký jsem čekal a i se to zde cca shoduje s hodnocením. První půle mě moc nebavila, sem tam se objevily nějaké ty hororové náznaky a snad i lekačky. Postavy mě nebavily a hlavní hrdinka mi zde moc neseděla. Zásadní pointa se objeví až v nějaký cca poslední třetině filmu a docela mi sedla. Jen by to chtělo trochu lepší a krvavější masakr. Poslední minuty byly takové nereálné a moc fantastické, ale přesto je závěr docela zachraňujícím bodem, jinak bych musel ubrat hvězdu. Takto s vypětím všech sil dávám slabé 3* a čistý průměr. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem trochu jiný a rozhodně strašidelnější průběh. V tomto případě mne první polovina tak akorát navnadila a konečné vyznění, ač stále ještě ucházející, působilo velmi banálně. Za největší klady považuji asi zajímavě napsané postavy, přičemž by Nathalii Emmanuel sedla spíše role vedlejší a nebo oběti. Jinak asi fajn oddechový horůrek, jen by to chtělo ještě zapracovat na atmosféře 50% ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně jsem doufala, že by to mohla být zábava jako Ready or Not. A dostala jsem takový blábol, kde ještě po jedné hodině stopáže (tzn. za dvěma třetinami) hrdinka vůbec nic netuší a jenom si myslí, že se ocitla v příběhu, kde je hlavním účelem dostat nějaké to dovolenkové D. Jasně, divákovi se ukázaly nějaké strašící scény, nijak nepropojené se zbytkem, a hrdinka měla škaredý sen, ale nic se jí nezdá (hehe) divné, nic si nespojuje dohromady, žádná vlastní agenda, ach bože. Pak se všechno stane, respektive řekne, během dvaceti minut a konec zvonec. A ještě by chtěli hrdinku vykreslit jako "moderní nezávislou ženu", ale přitom ji musí nechat udělat nejhloupější a nejnaivnější chyby, jinak by premisa ani nebyla možná. V komentářích zde někdo píše "neurážející neobjevný upírský horor", no mně to teda urazilo. Takové promrhání potenciálu. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Zase jsem viděl vyhozené prachy od tvůrců. Půlku stopáže se snaží vykreslit romantické drama s hororovými prvky a pak to zaplácnou klasickým stupidním zakončením. Ještě navrh přidají poslední tak 3 scény, které jsou již úplně vytržené z kontextu a jen jsem nevěřícně civěl na plátno (ano, šel jsem na to do kina...). Casting na výběr hlavní herečky byl mimo, ta osoba hrát moc neumí a charisma také postrádá. Odcházím z kina mírně rozladěn a s nedoporučením pro shlédnutí této patlaniny. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Lucy (Alana Boden), jedna z Upírových neviest, je zároveň meno Draculovej obete vo filme Dracula (1992) a v románe z roku 1897. (molcan2)
  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)

Reklama

Reklama