Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ještě v půlce jsem myslel, že ten film je fakt bomba, po některých scénách jsem tušil noc, kdy budu mít problém usnout. Kéž by vydržel až do konce. Závěr a gradace bohužel vše uzemnily a zbyla jen nahořklá pachuť. Kvalitu prvních dvou třetin ale nemůže smazat nic, takže zůstaneme na nadprůměru tří knedlíků. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedat ze na horore tohto typu sa neda nic pokazit. Zvlast ked sa jedna o remake a v hlavnych ulohach sa nam predstavuju Geoffrey Rush a Famke Janssen. Bohuzial stalo sa a po slubnom zaciatku sa dej zbrzdi a je v podstate o nicom az do konca. Jedine co moze vystrasit je pohlad cez kameru a vypustenie koncentrovaneho ocistca na konci mohlo tiez vyzerat inac. Takto sa jedna len o priemer a film na jedno pozretie. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vraj sa tento film objavuje v rebríčkoch najhorších hororov histórie. No videl som už rad horších, ale toto fakt nie je horor, to je normálne film od 3 rokov, môžu to dávať do Filmárika a Filmušky. Vlastne len takmer. Niečo tam pre deti predsa len nie je. Keď tam tú ženskú kope elektrina a ona sa tam natriasa a skučí, nuž to skôr vyzeralo ako keby sa jej v šuške zasekol vibrátor. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

První zhlédnutí u mého kámoše - milovníka hororů - s partou lidí z dob ZŠ bylo vcelku pozitivní a film se nám líbil. Bylo to asi tou jeho vymakanou technikou, kdy si připadáte jako v kině a bedničky všude možně vás při napětí a lekačkách dokáží dostat do varu. Po pár letech jsem měl možnost film vidět v televizi a velmi jsem se těšil. Zklamání bylo zřejmé, protože film není nijak výjimečný. Atmosféra na postarší televizi taky nic moc a samotný děj na mě už moc nezapůsobil. 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobře rozjetý remake původního snímku z padesátých let s Vincentem Pricem (jedna z hlavních postav se tu zřejmě jako pocta jmenuje Price), kterej však od půlky začne hodně kulhat a ke konci se už doslova plazí. A přitom se v něm objeví spousta hororových okamžiků, které ukazují, že tvůrci ví, co to je horor a jak ho natočit, u konce ale zřejmě začali trpět tou nemocí s německým jménem, která před vámi všechno schovává.... Aspoň, že na Famke a Ali je radost pohledět až do samotného konce. Já závěr místy prospal, což možná o něčem svědčí. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Keď skupina prvýkrát zostúpi do suterénu, na strope je moderná halogénová žiarovka. (Arsenal83)
  • Jediná postava, která se vyskytuje v originále i remaku, je vlastník domu Watson Pritchet. (Chatterer)

Reklama

Reklama