Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

belldandy 

všechny recenze uživatele

Je mi to až trapné, když vidím vaše reakce, ale mě to bavilo. Dívala jsem se teď podruhé a zas mě to bavilo. Je to taková crazy švanda: Telefonní budka uprostřed trávníku v soukromé zahradě a zvoní v ní telefón. Schody, co nevedou do vyššího, ale stále stejného patra. Matka - muž a otec- žena. Je to roztomile absorudní surreálná komedie, trochu jako Hudson Hawk, ovšem velmi britská... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Fiennes je britštější než agent jejího veličenstva 007 a Uma je k nakousnutí, takže strčí Moneypenny hravě do kapsy. Není mi sice jasné jestli to původně mělo vypadat, tak jak to nakonec vypadá ... poměrně zábavná nejspíš komedie, protože akce=0, napětí=0 a jediné čeho tu bylo přehršel byl sarkasmus,do extrému dotažené gentlemanství a celé je to dost ulítlé. 55% ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pokus o znovuoživenie populárnej britskej TV-show 60-ych rokov sa márne snaží zachytiť jej štýlovosť a bezstarostnosť. Fiennes je žalostne mimo misu, Connery podáva monotónny výkon a dobré vedľajšie charaktery sú v tomto stratené. Thurman je sympatická, ale film je úplne plochý. Patrick MacNee, hviezda originálneho seriálu, má zábavný vokálny štek. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Asi bych se normálně k tomuto filmu vůbec nedostala, tento žánr vůbec nevyhledávám, spíš než akční dobrodružný bych ho zařadila mezi suše anglickou špionážní parodii. Jiné filmy, které hodnotím na 3* si již dávno nepamatuji. Tento stojí za zhlédnutí kvůli pár skutečně vydařeným absurdním a přitom vtipným situacím. Výtvarná stránka hraje taky velkou roli. Každopádně je u mě v kategorii film vybočující z řady a je mi milejší než těch netroufám si posoudit kolik % filmů průměrných. Spíš mě překvapilo tak radikálně odsuzující stanovisko většiny, kvůli kterému píši tento komentář. ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, který se ale bez znalosti seriálové předlohy hůř chápe a může připadat zmatený nebo "ujetý". Já jsem si užíval klasický seriál a proto i tento film, který je mu poctou. Skvělý humor, kostými, akce i hudba. A hlavní trio Fiennes + Thurmanová vs. Connery je kouzelné. Bohužel velmi podceňovaný film. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama