Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Asi bych se normálně k tomuto filmu vůbec nedostala, tento žánr vůbec nevyhledávám, spíš než akční dobrodružný bych ho zařadila mezi suše anglickou špionážní parodii. Jiné filmy, které hodnotím na 3* si již dávno nepamatuji. Tento stojí za zhlédnutí kvůli pár skutečně vydařeným absurdním a přitom vtipným situacím. Výtvarná stránka hraje taky velkou roli. Každopádně je u mě v kategorii film vybočující z řady a je mi milejší než těch netroufám si posoudit kolik % filmů průměrných. Spíš mě překvapilo tak radikálně odsuzující stanovisko většiny, kvůli kterému píši tento komentář. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak elegantní je Londýn, tak elegantně působí na pohled i Mstitelé. Vypnout zvuk, budu maximálně spokojen. Že jsem ho však nechal zapnutý a tím pádem slyšel, o čem to celé bylo, jsem opět nucen hledat nějaký odpovídající kompromis. Notně mi v hledání pomůže fakt, že rajcovnější jsem Umu Thurman ještě nikdy neviděl. Její rudé vlasy a obtažené oblečky zachraňovaly chaos v pozadí (ne jejím) a paniku ve scénáři. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, který se ale bez znalosti seriálové předlohy hůř chápe a může připadat zmatený nebo "ujetý". Já jsem si užíval klasický seriál a proto i tento film, který je mu poctou. Skvělý humor, kostými, akce i hudba. A hlavní trio Fiennes + Thurmanová vs. Connery je kouzelné. Bohužel velmi podceňovaný film. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno