Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle nebyla komedie? V tom případě to je ze strany tvůrců celkem průser, když natočí vtipný film, aniž vtipný být měl (viz Twilight). Nicméně se na to i přes tenhle neduh dalo docela v pohodě koukat, a tak mi nic nebrání hodnotit průměrem, i když naprosto chápu ty negativní reakce, protože jsou oprávněné. 50% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pokus o znovuoživenie populárnej britskej TV-show 60-ych rokov sa márne snaží zachytiť jej štýlovosť a bezstarostnosť. Fiennes je žalostne mimo misu, Connery podáva monotónny výkon a dobré vedľajšie charaktery sú v tomto stratené. Thurman je sympatická, ale film je úplne plochý. Patrick MacNee, hviezda originálneho seriálu, má zábavný vokálny štek. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám, jestli jsem nepochopil skrytou nadsázku tohoto adaptačního hybridu Hudson Hawka, Sherlocka Holmese, Ligy Výjimečných, Kouzelné chůvy Nanny McPhee, Jamese Bonda a ještě nevečeřící Adély, ale jsem z toho všeho mírně řečeno v rozpacích. Avengers se tváří jako obraz Andyho Warhola, působí jako procházka po Regent Street v doprovodu hraběte von Kratzmara a bohužel chutnají jako zkažené menu z načančaného talíře. Ty dvě hvězdičky jsou za look staré Anglie, dynamické interiéry, pop-artovou výpravu a především tři herecké držáky, kteří si i přes značnou chaotičnost příběhu udržují grácii a noblesu sobě vlastní. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Zopár suchých anglických šplechova a sexy Dr.Peelová špúli zadoček.To jediné mi tak zostane v spomienkach.Ralf sa mi na superagenta veľmi nehodí tak isto ako Sean na superzloducha. Jedným som si však istý že Queintin T. v tomto filme uzrel svoju "The Bride" pre Kill Bill.Ani dobré obsadenie a slušný rozpočet nezabránili tomu že film pôsobí skor ako parodia než seriozne akčné dobrodružné scifi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama