Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko lze dobře hodnotit film, po jehož skončení se proberete z letargie a zjistíte, že tak velkou, ale opravdu velkou blbost jste už dlouho neviděli. Kromě akčních scén film absolutně nestojí ani za zlámanou grešli, tak neuvěřitelnost stupiditu snad ani nešlo natočit. Ale Amíci zase dokázali, že to zvládnou. Děs. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Vtipná parodie na bondovky a podobné špionážní thrillery. Mnoho lidí zemře, ale my jsme ušetřeni pohledu na krev. Gentleman Ralpha Fiennese nemá chybu, vůbec všechno chování britské výzvědné služby nemá chybu, ta nadsázka a bagatelizace problémů jsou okouzlující. Uma Thurman se svou plavnou chůzí také stojí za to a Seana Conneryho ve skotském kroji si opravdu nenechám ujít. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ani som neveril, že to točil režisér Vianočných práznin, ktoré mimochodom považujem za najlepšiu komédiu aká kedy vznikla. Pomstielia je úplný opak, zúfalo trápne, ani herci, ktorí v iných filmoch žiaria tu absolútne zanikli, film je samozrejme zmätený a nemá šancu diváka zaujať. Za zmienku stojí len vizuálna stránka filmu, za ktorú musím dať tú jednu hviezdičku. Len na vlastnú zodpovednosť! 39% je možno veľa. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak elegantní je Londýn, tak elegantně působí na pohled i Mstitelé. Vypnout zvuk, budu maximálně spokojen. Že jsem ho však nechal zapnutý a tím pádem slyšel, o čem to celé bylo, jsem opět nucen hledat nějaký odpovídající kompromis. Notně mi v hledání pomůže fakt, že rajcovnější jsem Umu Thurman ještě nikdy neviděl. Její rudé vlasy a obtažené oblečky zachraňovaly chaos v pozadí (ne jejím) a paniku ve scénáři. ()

Napoleon-B 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kde mi absolutně uniká nejen zápletka ale naprosto všechno. Poprvé sem to vypnul asi po15 minutách a podruhé sem si řekl že se podívám na celý film a třeba mě překvapí..OMYL, nechápavě sem kroutil hlavou od začátku do konce. A dost dobře nechápu proč se tomuto filmu s tímto námětem propůjčili Sean Connery a Uma Thurman. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)
  • Snímek se umístil na 13. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama