Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 3

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (89)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší found footage za minimálně 3 roky ne li více proti tomuhle je Host a Dashcam nulový.  Youtuber točí videa kde čelí výzvám jednou přestane vydělávat tak zkusí jeden den přespat v strašidelném baráku a dat to na youtube samozřejmě se to podělá. Hlavní herec je v pohodě klidně bych si ho dovedl představit i v nějaké hororové parodii typu Scary Movie  film v pohodě odsýpá jump scary  jsou parádní triky jsou solidní a tak dvakrát jsem se i zasmál co taky oceňuji. Potěšil i konec 80 procent ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Pokuď se aspoň trošku orientujete v Youtube dramatech, tak si tenhle film užijete podstatně více, jelikož hlavní protagonista, je jakou si směsicí Taryho, Fiziho a jiných mamlasů, kteří udělají cokoliv aby se zviditelnili. Takže první půl hodina je víceméně o tom, jak Ruddy dělá Fiziho, pak něco posral, viz Taryho eskpády (pět let zpátky) a jelikož jak Tarymu tak i Ruddymu hrozí odchod sponzorů a diváků, tak vydají omluvu, která vlastně neni omluva. Na rovinu, právě tahle první půl hodina, je jedno velké cringe peklo a je to naprosto dokonalý. Protože všechna ta povrchnost, sobeckost, sebestřednost a další nepěkný vlastnosti, kterými Ruddy oplívá, sou nastavením zrdcadla právě takovým Youtuberům a tohle prostě tady funguje na jedničku. Pak nastává druhá polovina filmu a to je solidní strašení, solidními duchy, protože duchové zde nejsou žádné měkoty, hlavně Mildred bere šikanování Ruddy docela osobně a je tady i jeden hodně zábavný moment, který je prostě skvělý. A aby té srandy nebylo málo, tak některé komentáře diváků, sou tím zlatým hřebíčkem pro tenhle film. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetina trpí tím, čím většina FF záležitostí a totiž sáhodlouhým nudným rozjezdem. A příliš to nezachraňuje ani vtip, který je tu ojediněle přítomen. Ale pak se to celkem rozjelo a byť se to celé nebere vůbec vážně, tak to celkem s přehledem strká do kapsy podobně laděné filmy. Je to především zásluha kamery, které nezačne zběsile kmitat ve chvíli, kdy se objeví něco potenciálně nebezpečného a tak si divák můžýe užít bubáky do sytosti. A vizualizace strašidel není vůbec špatná a počítá se i to, že jsem se jednou docela lekl. Tenhle formát asi nevezmu na milost nikdy, ale Deadstream mě nijak neurazil a místy celkem pobavil. 60% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zoomer Blair Witch. Trefné satirické svědectví o dnešní influencerské kultuře (zejména Twitch). Humor se ne vždy povedl, ale občas si rýpne ukázkově. Podobné to je i s hororovými prvky, které jdou sice stranou na úkor "komedii" ale za některé nápady by se nemusel stydět lecjaký čistokrevný horor s AAA produkcí. Bohužel jde o rozpačitou směsici skvělé časové kapsule a podívané která ne vždy baví. Deadstream nejde nenávidět ani milovat. Narazit na tento snímek za dvacet, třicet let bude ale vskutku kouzelné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příběh i jeho filmová forma jsou docela v pohodě, v rámci žánru samozřejmě, za mě jde o jedno z FFek, na které se dá jakž takž koukat. Ale kámen úrazu je nesnesitelný idiot v hlavní roli. Chápu, že to má být satirická komedie, ale čeho je moc... Nevzpomínám si, kdy jsem viděl nějakého herce tak příšerně přehrávat, jako tohle jelito. Jeho permanentní hysterické ječení a "vyděšené" grimasy mi lezly krkem už po pár minutách. Na druhou stranu je tam pár dobrých momentů a slušných masek, převážně ve druhé půli. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama