Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (87)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím podotknout hned na úvod, že nejsem příliš velký fanoušek kombinace hororu a komedie. Ale lákal mě samozřejmě fakt, že snímek byl natočen formou found footage, kterou já miluji od dob The Blair Witch Project. Nakonec jsem ale příjemně překvapena, jak šikovně byly sladěny oba žánry. První polovina byla více poutavější, malinko strašidelnější, druhá polovina pak byla nechutnější přesto vtipná. Několikrát jsem se přistihla, že mě pár scének skutečně pobavily, že jsem se i dokonce nahlas zasmála. Viz například scénka kdy Shawn byl donucen vyskočit oknem z patra. Myslím, že jsem se usmívala ještě pět minut po tom, co jsem vydýchávala čistý záchvat smíchu. Když nepomyslím na fakt, že z poměrně větší části byl celý příběh absurdní, zaslouží si tohle slušný průměr, a pokud se chcete k večeru trochu zasmát, trochu se bát, rozhodně to patří na váš seznam filmů které chcete vidět. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Found footage, které kombinuje horor a komedii. Ale ne jako hororovou komedii, ale jako fungující strašidelné scény střídané docela vtipnými komediálními scénami. Je to hrozně laciné, což se projeví hlavně na konci, ale většinu času jsem se dobře bavil a místy docela bál, protože opuštěné domy v noci na mě prostě fungují. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Takový zlatý střed, od kterého jsem sice čekal o něco více, ale popravdě zabavil lépe než dobře. Líbí se mi přímočarost, se kterou film nabíhá, kdy už od prvních minut na nic nečeká a bez nudné omáčky kolem se jde rovnou do strašidelného domu, hlavní hrdina je sympaťák a celý tenhle found footage styl střídající selfie a POV kameru mi taky sedl. Současně bych chtěl pochválit odlehčenost, kterou film disponuje, jelikož si na nic nehraje, nebere se vážně, víceméně paroduje klasické FF dějové vzorce a ačkoliv vyloženě záchvaty smíchu nevyvolá, tak neustálé pousmání a zábavu servíruje perfektně - spousta situací jsou neskutečně absurdní memes (“beef cam”, “mildead cam”, svěcená voda v narkomanské stříkačce…..) a celkově jde z filmu naprosto neseriozní a odlehčený vibe. Dále dávám plusové body za určité lehké napětí, kterým film udržuje diváka v nevědomosti, jestli jde o předem připravený prank hlavní postavy, nebo o opravdovou duchařinu a boj o život. Hororové prvky film má, ale kdo čeká konvenční či strašidelný horor, ten ať jde jinam, tohle je čistokrevná zábava, u které divák musí vypnout a nebrat ji vážně. Fajn oddechovka, která se ale asi (bohužel) moc lidem nezavděčí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi svěží, energický found footage a pravděpodobně nejideálnější letošní halloweenská hororová zábava. Funguje to jak na rovině vtipu, tak na rovině strašení. Jen úvodní cca půlhodinka pro mě byla slabší, protože hlavní hrdina ja strašně otravný chuj. Když se mu pak ale začnou dít ošklivé věci, dostane snímek zběsilé tempo a o zábavu je postaráno. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa nalákať trailerom! V ňom sa to síce hemží monštrami, ale všetko sú to zábery z doslovne poslednej minúty filmu! Dovtedy tam jeden neskutočne otravný týpek, ktorý ašpiruje na najneznesiteľnejšiu postavu roka, točí video zo strašidelného domu, pobehuje po rozpadnutých miestnostiach, ani na sekundu sa mu nezavrie huba a asi dva krát za celý film má trefnú hlášku. Pokiaľ to mala byť komédia tým, že v nej bude vystupovať užvanený Youtuber, ktorý pôsobí ako desaťročné decko na Twitchi, ktoré prvý krát hrá hororovú hru, účel splnený, ja si hororovú komédiu predstavujem trochu inak. Deadstream je však ako komédia nevtipným filmom a na to hororové dianie nechá čakať diváka neskutočne dlhú dobu a nakoniec je po ňom po pár minútach, navyše musíte pristúpiť na fakt, že je to celé veľmi lacné a gumové masky bubákov udrú do oči viac než v hororoch z 80. rokov. Po prvotných ohlasoch som sa tešil, ale za mňa teda ťažký fail. A Joseph Winter by sa nemal obsadzovať do hlavných úloch vo vlastných filmov, je to neherec, ktorý svojim otravným výkonom posúva film až do Céčkových vôd. CELKOVO: 2/10 ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama