Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Oter 

všechny recenze uživatele

V průběhu celého filmu jsem si připadala na hromadné terapii, kde každý vypráví svůj příběh a pojítka se ruší anonymitou mluvčích. Až konec zapůsobil jako tmel. Jednotlivé podoby lásky však byly zajímavé a herecké umění výborné, takže celkový dojem z filmu není omračující, ale i náročný divák si přijde na své. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

Reklama

kyzi 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám smíšené pocity...na jednu stranu bylo zajímavé závěrečné spojení všech postav v jednu rodinu, na stranu druhou jsem se ale chvílemi dost nudila. Také mi vadí absurdita některých konců linií jednotlivých postav, ale na to může mít každý jiný názor. Ve finále je to příběh s +- happyendem, takže to za shlédnutí stálo. ()

vinson003 

všechny recenze uživatele

Opravil jsem si názor na Angelinu, byla tu úplně jiná, než ji člověk normálně zná, aspoň pro mě teda, tři a půl až čtyři...stojí za podívání v neděli večer, nikoli v sobotu, v sobotu jenom filmy za čtyři až pět...nebo teda v pátek teda...prostě ve sváteční den určitě...ne ale na Vánoce...ani na Velikonoce...jen na den mimo pracovní dny teda...takže tak...pěkný večer přeju :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podoby lásky mají velmi atraktivní herecké obsazení, ale linii průměru nedokážou překročit. Nic extra zajímavého se ve filmu neděje a postavy řeší věci tak, jak se řešit nemají, a o nějakém hodně výrazném okamžiku, si tento film může nechat jenom zdát. Vyplatí se ho tedy vidět jen pro herce, jako je Angelina Jolie, Sean Connery, Dennis Quaid, Ryan Phillippe a řada dalších. Všichni bez rozdílu totiž do svých rolí dali to, co scénáři chybělo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Podľa režiséra Willarda Carrolla bol film natočený s nízkym rozpočtom "len" 14 miliónov dolárov, keďže aj hviezdni herci pod vedením súhlasili s prácou za 50 000 dolárov každý. (Arsenal83)
  • Sean Connery sa vyjadril, že nízka gáža 50 000 dolárov mu vôbec nevadila, pretože si konečne chcel hrať postavu v jeho veku vo vzťahu s niekým v jeho veku. Len dva roky predtým zarobil len na hlavnej postave vo filme Skala (1996) 14 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama