Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Klasicky propletený příběh se spoustou postav jejichž osudy se na konci "propojí".. Hvězdné obsazení, ale bohužel žádná hloubka, pouze povrchní dloubání do zajímavých zápletek.. Skvělý Sean Connery a Gena Rowlands. Angelina Jolie má zde typickou roli (nebo hraje sama sebe viz. "Gia", "Foxfire" nebo "Narušení"). Ryan Phillippe zírající celý film jako štěňátko.. Bohužel jsem tento film viděla až nyní, po "Lásce nebeské", "Na sv. Valentýna" a "Magnolii" - oproti těmto filmům se zdá být již "vyčpělý", ale možná byl tento film průkopníkem.. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

M.Coufield 

všechny recenze uživatele

Hmm, nemám rád slovo cliché protože hezké cliché je pořád hezké a romanticé. Tohle, no. Nevím co mělo být cílem tohoto filmu. Pokud to shrnu, jediný alespoň trochu přívětiví a herecky zdatný je příběh A. Jolie a R. Phillippe. Jinak křečovistost, neoriginalita a možná až trošku smutné a patetické. Asi je to tím že je to film z r. 98 a já ho viděl až v 06 po Love Actually a nějakých korejských romancích. Snaha snad byla, jinak ale nedoporučuji. Existuje toooolik moc lepších... ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Film nám předkládá několik minipříběhů, které mají, jak od začátku tušíme, nějakou vzájemnou spojitost. První půlhodinka je trochu suchá a pomalá, ale potom se příběh (příběhy) rozjede a v závěru hezky vrcholí. Škoda, že některé vztahové linie nebyly výrazněji a nápaditěji propracované (nejvíc mne bavily minipříběhy Angelina Jolie - Ryan Phillippe a Gena Rowlands - Sean Connery). Myslím, že z příběhu, podpořeného neskutečně silnou hereckou sestavou, mohlo být využito ještě trochu více. I tak dávám palec nahoru za velice hezkou a milou zábavu. 75%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Obdobie natáčania trvalo od 5. mája do 30. júna 1998. (Arsenal83)

Reklama

Reklama