Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vztahová mozaika, která zaujme snovým obsazením kombinujícím ostřílené hvězdy s novými tvářemi (Angelina + Ryan Phillippe) a také vyobrazením peripetií nejen mezi milenci, ale také mezi rodiči a dětmi. Bohužel si moje sympatie nezískal žádný pár a scénář na mě působil jako něco od Danielle Steelové... 3* s odřenýma ušima. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Mluvit o lásce, je jako tančit na architekturu. Tak přeci jen ještě Američané umí natočit hodně pěkný film o těch nejsložitějších věcech v životě (ne, nejsou to matematické operace :-)) a to o vztazích. Vztahy mezi manžely, mezi matkou a umírajícím synem, mezi zamilovanými… Prostě vztahy jsou všude a to si Carroll uvědomil. Nemůžu si pomoct, ale mně se tenhle film zatraceně líbil. Navíc to obsazení! Dnes byste za 20 milionů sotva obsadili Emersona, který tam měl asi minutovou roli, natož Conneryho nebo Angelinu! Jediné, co se mi na tomto snímku nezdálo, byl dabing. A proto si ho chci co nejdříve sehnat v originální verzi. Zatím tu nechám čistých pět hvězd. P. S. Už dlouho jsem neviděl podařenější konec (svatba). Až uvidíte, kdo všechno se tam sejde, tak možná pochopíte… ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám smíšené pocity...na jednu stranu bylo zajímavé závěrečné spojení všech postav v jednu rodinu, na stranu druhou jsem se ale chvílemi dost nudila. Také mi vadí absurdita některých konců linií jednotlivých postav, ale na to může mít každý jiný názor. Ve finále je to příběh s +- happyendem, takže to za shlédnutí stálo. ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov o láske, aký som kedy videl. O láske reálnej ako život, nie samé umelé romantické filmy o "skutočnej" láske s Meg Ryan v hlavnej úlohe. Film podáva veľmi pozitívne rôzne formy lásky v rôznych vekových kategóriach a medzi rôznymi ľuďmi. Vysvetluje podstatu lásky a romantiky bez toho, aby to muselo byť umelé a dokonalé, a to sa mi na tom neskutočne páči. Na päť to žiaľ nebolo, no štyri plus pomyslená pol hviezdička je viac ako výborné... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno