Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (147)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zlatá Milla Jovovich, tak už aj z Resident Evil dokázal Netflix urobiť otravnú teenegersku woke kravinu. Najhorší Resident Evil doteraz, najhorší seriál od Netflixu za tento rok a jedna z najhorších herných adaptácií EVER. Našťastie, že som tento mesiac zrušil subscription, nech už Netflix ide fakt k čertu, pritom ako vedia skaziť akúkoľvek značku. CELKOVO: 2/10 ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi série Resident Evil moc nelíbila a tak jsem byl zvědavý na nové zpracování a bohužel zase se to nepovedlo ..... Těšil jsem se na monster zombie hororovou sérii a místo toho jsem dostal nudnou teen postapo divnost se stínem hry Resident Evil. Dvě sestry obludy, casting katastrofa..... Otec mi nevadil, umí hrát zmrdy..... Dějově katastrofa, stylizace seriálu katastrofa, scénář katastrofa, soundtrack špatný, triky ala 90 léta, zombie nic moc a málo. Zmínka o covidu byla trapná.... Seriálové zklamání roku 2022 ()

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Všechny zbraně vojáků Umbrelly jsou přeplastované repliky zbraně Kriss Vector. (UncleMorty)
  • Evelyn Marcus (Paola Nuňez) je dcerou Jamese Marcuse, jednoho ze tří zakladatelů Umbrella Corp. Těmi dalšími dvěma byli Oswell Spencer a Edward Ashford, a všichni tři spolu byli spolužáci z oboru virologie. (NiWi)

Reklama

Reklama