Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

Zyne 

všechny recenze uživatele

ma to sve mouchy a urcite to neni zadny aspirant na top serial historie. ale da se to celkem bez obtizi zkouknout. nefanousci herni predlohy maji vyhodu. celkove se na serial mozna az prilis nadava, podle me je to proste v pohode prumer, ktery sice nebudu do roztrhani tela hajit a doporucovat, ale zaroven nemam duvod od toho nekoho vylozene odrazovat ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Nikdy se mi série Resident Evil moc nelíbila a tak jsem byl zvědavý na nové zpracování a bohužel zase se to nepovedlo ..... Těšil jsem se na monster zombie hororovou sérii a místo toho jsem dostal nudnou teen postapo divnost se stínem hry Resident Evil. Dvě sestry obludy, casting katastrofa..... Otec mi nevadil, umí hrát zmrdy..... Dějově katastrofa, stylizace seriálu katastrofa, scénář katastrofa, soundtrack špatný, triky ala 90 léta, zombie nic moc a málo. Zmínka o covidu byla trapná.... Seriálové zklamání roku 2022 ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

No jo otevřený konec, přesně to co nemám rád. Ale s ostatními sledujícími nesouhlasím, protože já samozvaný profesor zobíkologie říkám, že seriál je podařený, sympatický a dobře zahraný. Jo říkejte si Hardyové a LIVINGDEADové co chcete, jakmile nehraje Mila Jojovič tak je zle co? Těším se na další serii. Na druhou stranu "I am not ok with this" jsem se jí taky nedočkal. ()

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja považujem značku Resident Evil za celkom solídnu. Jednotku mám v obľúbených a dokedy tu budem, tak to meniť určite nebudem a tie ostatne sa celkom dajú zniesť. A tak na tento seriál som bol dosť zvedavý, ako to Netflix zvládol. A teraz viem, že to nezvládol. Príbeh o dvoch sestier u ktorých sa strieda minulosť z budúcnosťou a zaujímavá ani dramatická nie je ani jedna s tých liniek. Je to neskutočná nuda, skoro žiadna akcia a keď i nejaká sa dostaví, tak je to slabučký odvar. Potom sa tu ma hrať na veľkolepé monštra a tvorcovia za zmohli len na vypasenú húsenicu, nezaujímavého Aragoga( H.P) či finálneho Gustava (Po stopách zabijaka). Jednoznačne je to jeden z najslabších seriálov od Netflixu a aj keď som nič extra nečakal, tak som zas nečakal ani takú hroznu biedu. Len za slabé 2*. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Wesker (Ella Balinska) ptá na hrudní prototyp, má na mysli P30. Jedná se o hrudní injektor, který aplikuje látku vyvinutou na základech viru Progenitor. Tato látka zesiluje fyzické schopnosti subjektu, čímž z něho udělá supervojáka. Jediným známým nositelem P30 byla zmanipulovaná Jill Valentine, které museli toto zařízení ve tvaru brouka strhnout Chris s Shevou z hrudi ve hře „Resident Evil 5“. (ScarFace_V8)
  • Postava s motorovou pilou zahalená pytlem přes hlavu je odkazem na ikonického herního záporáka ze hry „Resident Evil 4“. (UncleMorty)
  • V epizodě můžeme zhlédnout záznam s názvem „Lisa“. Jedná se o postavu Lisy Trevor, dceru architekta George Trevora, který postavil Spencerovo sídlo v Arklayských horách, v jehož útrobách Lisa žila. Byla unesena a podrobena výzkumu virů T, G a NE-α. Záznam označený jako RC-1998 je datovaný k 24. 3. 1998, tedy přesně čtyři měsíce předtím, co tým Alpha objevil sídlo. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama