Reklama

Reklama

Zatóiči keššótabi

  • Japonsko 座頭市血笑旅 (více)

Recenze (12)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tento díl má hodně komických momentů - například úvodní pochod slepců, kde se každý z nich jmenuje Ichi, nebo noc u prostitutky, Zatoichiho starání se o děcko atd. Vzhledem k tomu, že po Zatoichim jde velká parta vrahů, která se po každém setkání s ním zmenší, tak o souboje není nouze. No a ten závěrečný v lese s pochodněmi byl opět luxusní. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Beru-li to chronologicky od začátku, tak zatím nejlepší Zatoichi. Aby mohl být film plně doceněn je asi nutné vidět většinu předešlých a znát Zatoichiho svět, ale zde se krom klasického přídělu akce a humoru dostaví díky dítku i větší hloubka psychiky hlavní postavy. Díky tomu, že tentokráte je film dost emotivní, jsem si finální řež orpavdu vychutnal. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

V poradí ôsmy Zatoichi má jednoduchý príbeh a trochu sa odlišuje od ostatných. Nie je tu klasický záporný hrdina, len pár bezmenných hrdlorezov, ktorí idú hrdinovi po krku a druhá odlišnosť je v nezvyčajnej kombinácii slepého šermiara s bábätkom. Chvílky otcovskej lásky a starostlivosti patria k ozdobám tohto príbehu. Tu je predchádzajúca časť a nasledujúca časť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborný díl, kde jsou až překvapivě vtipné scény, které mě dostaly a rozesmály. Ale zároveň zde jsou scény, které jsou naprosto parádní v tom, jak jsou vážné, jak ukazují život, který se dovede zvrtnout. Ichi je skvělý hlásič a dojde i na celkem zajímavě a trochu nově pojaté souboje, což je jen dobře. Série prost není vyčpělá. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Osmý film ze série o Zatoichim. Zatoichi se zaváže dopravit ditě k otci, kterému kvůli záměně s ním gangsteři zabili matku. Scéna při níž při přebalování dítěte Ichi zlikviduje deset útočících protivníků, je jedna z mnohých, která ukazuje, že mu na chlapečkovi záleží. Ve finále soupeři Zatoichiho docela potrápí, protože se snáží zmást jeho sluch. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama