Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila a už se ho nezbaví po celý zbytek noci... ani na schůzce. Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil... třetí kolo u vozu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

otík 

všechny recenze uživatele

Luke Wilson má rád zvláštní filmy (nebo v nich alespoň často hraje). Ani tentokrát z toho nebyla obyčejná, ale přeci jen trochu divná romantická komedie. Dal si rande s krásnou kolegyní (vypečeně hezká Denise Richards) a celý film se točí kolem jediného večera, kdy zažije několik bizardních situací, potká hodně zvláštního bezďáka a hlavně dokáže dívku získat na svou stranu. Zvláštnost tohoto filmu je nepopsatelná. Podobný pocit jsem měl např. u Takové zvláštní rodinky, Alexe a Emy nebo Miláčku, vrať se. Také to byly dobré, ale poněkud jiné filmy. A ve své podstatě je to dobře, že se tyto filmy liší od klasických sladkobolných romanťáků. Takže hlavu vzhůru a hurá na rande. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Těch plusů tu vidím dost: 1) bavil jsem se, 2) Denise, 3) zajímavě "špatná" kamera dodala realismus. Nepřekvapilo by mě, kdyby tohle byl jeden z těch případů, kdy někdo uznávaný (dnes tak činí Scorsese nebo Tarantino) označí tuhle (do té doby zoufale průměrnou) romantickou komedii za výjimečný počin, a ostatní pak budou měnit hodnocení a vykřikovat, že oni tu kvalitu vidí také. :) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Je to jen můj pocit, nebo se Denise Richards tváří všude stejně? Až mám někdy pocit, že má chudinka problém s mimickými svaly.. Přesto je na druhou stranu jediným důvodem, proč vydržet celých devadesát minut filmu. I když jde bohužel jen o fyzický aspekt. Jinak si troufám říct, že účast několika herců (hlavně duo Affleck – Damon) se na filmu podíleli jen z čistého přátelství k režisérovi, producentům nebo z momentálního pominutí mysli. Provařený příběh je nejen nudný, ale místy i neuvěřitelně amatérský!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Žádná katastrofa se nekoná, rozhodně jde o mírně netradiční romantickou komedii, ve které má jeden trouba docela štěstí že jde na rande s Denise Richards. Ben Affleck jako mentor a zároveň bookmaker je skvělý. Menší roličku expřítele si zde střihnul Matt Damon. Luke Wilson je opět neskutečně prkený. Naproti tomu filmu dodává kouzlo Jay Lacopo. Takže asi tolik. 60% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

není to sice nic úžasnýho, ale ty tři dávám kvůli některým vlaastnostem, který máme s hlavním hrdinou společné. oba jsme stydlivý v určitých situacích, aneb jsme nesmělý, ale léčíme se. jinak prostě obyčejnej film. mlhavě vím, o čem to bylo, ale nijak mě to nezaujalo. mimochodem, role Bena Afflecka mě dost pobavila. Možná už konečně našel své archetypální postavy. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama